Resident Evil 3 - ennyit fejlődött 20 év alatt a grafika

A Resident Evil 3 remake-je jócskán rálicitál az 1999-ben kiadott Resident Evil 3: Nemesis látványvilágára. Íme, néhány összehasonlító videó, melyen megcsodálhatjuk kedvenc iparágunk 20 év alatti fejlődését.

Mielőtt még rátérnénk a videókra, érdemes megemlíteni, hogy a Resident Evil 2 remake is kapott egy frissítést, melyben egy új achievement érkezett a játékba Chasing Jill néven. Az eléréséhez nincs más teendőnk, mint megtalálni azt a levelet a játékban, amit Jill hagyott hátra.

Ja igen, itt nem valami furcsa logikai bukfencről van szó, hanem egészen egyszerűen a Resident Evil 3 24 órával a Resident Evil 2 előtt játszódik, szóval Jillnek bőven volt ideje hátrahagyni egy levelet. Viszont azt, hogy pontosan hol találhatjuk ezt meg, egyelőre még nem lehet tudni.

Most, hogy már nem csak egy bejelentő trailer, hanem még gameplay részleteket is tartalmazó fejlesztői videó is napvilágot látott a Capcom következő nagy dobásáról, az internet elkezdett megtelni a különböző grafikai összehasonlító-videókkal, melyeken a remake és az eredeti verzió közti változásokat veszik górcső alá. Összeszedtük nektek a legérdekesebbeket, jó szórakozást!


4 komment - szólj hozzá!