Ingyenesen tölthető a Wasteland 2: Director's Cut

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 11.
  • Akció
Link másolása
Elindult a GOG téli akciósorozata, amit egy ingyenes játékkal is megfejeltek a szervezők: a következő két napban fizetés nélkül csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz a Wasteland 2: Director's Cutot!

A Wasteland 2: Director's Cut odaajándékozásával rajtol a GOG téli vására: a játékot a következő két napban teljesen ingyen tölthetitek le, és ami még jobb, meg is tarthatjátok azt. Pro tipp: az üzlet webes felülete a cikk megírásakor eléggé leterhelt volt, én az asztali kliensen keresztül tudtam behúzni, mert ott épp be voltam jelentkezve. 

A Winter Sale-re egyébként is érdemes odafigyelni, a GOG több mint 2500 akcióval készült a következő három hétre. A Hellblade épp 66 százalékkal olcsóbb, az A Plague Tale féláron kapható, míg a The Witcher 3: Wild Hunt kiegészítőkkel együtt 70 százalékos kedvezmény mellett érhető el. 

A GOG emellett visszahozta a GOG Connect funkciót is, amivel a Steamen már meglévő játékainkhoz ingyen kérhetünk DRM-mentes változatot az üzlettől. Egyelőre a DUSK, az Age of Wonders: Planetfall, a Through the Ages és a Galaxy Trucker érhető el ebben a konstrukcióban.

2.
2.
Heldengeist
A GoG soha le sem vette a Connect funkciót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...