Friss képeken a Crimson Desert

  • Írta: szlav
  • 2019. december 12.
  • Képek
Link másolása
Alig egy hónapja mutatkozott be a Black Desert Online alkotóinak következő MMORPG-je, máris új látnivalók érkeztek a projekt felől. Nézzünk meg egy kisebb csokornyi képet a Crimson Desertből!

A Pearl Abyss csapata már bebizonyította, hogy értenek a jó MMO készítéséhez, a Crimson Desert pedig minden eddigi munkájuknál ígéretesebbnek tűnik. Nem véletlen, ha ismerős a cím, hiszen a nemrég bejelentett játék kapcsolódik majd a Black Desert univerzumához - ha minden igaz, akkor egy jókora előzménysztoriról lesz szó.

A Crimson Desert azonban több lesz egy nyílt világú MMORPG-nél, a fejlesztők ugyanis minden eddiginél szorosabban szeretnék egybefűzni az alkotásukat a hagyományos szerepjátékokkal, ennek érdekében pedig egy teljes értékű egyjátékos kampányt is kapunk az online komponensek mellé. Valószínűleg innen származnak a legújabb képek is.


A Crimson Desert megjelenéséről egyelőre nem szól a fáma, a fejlesztőcsapat ígéretei szerint azonban jobban is megismerhetjük majd a játékot a jövő évi E3-on.
3.
3.
Gaboo77
Kicsit olyan mintha a Trónok Harcát és Havas Johnt nézném. :)
2.
2.
Ganzer
Erre kíváncsi leszek, Black Desert-tel is el szoktam lenni néha.
1.
1.
Stranger
Így is az nyírta ki a mai MMO-kat, hogy kb. single playerként funkcionálnak. De attól még lehet jó játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...