Fotómóddal bővült a Star Wars Jedi: Fallen Order

  • Írta: szlav
  • 2019. december 12.
  • Letöltés
Link másolása
A tegnapi nap folyamán egy apró meglepetésre lehettek figyelmesek a Star Wars Jedi: Fallen Order játékosai. A legújabb frissítésben megérkezett a fotómód és egy olyan opció, amellyel még jobban személyre szabhatjuk Cal fénykardját.

A hagyományos bugjavítások mellett két apró, de mindenképpen pozitív fícsört hozott a Star Wars Jedi: Fallen Order legújabb frissítése. A legfontosabb újításként megérkezett a fotómód, aminek mindenki örülhet, aki akár csak egyszer is szerette volna megörökíteni a leglátványosabb pillanatokat - márpedig ilyenből akad a játékban bőven.

A másik újítás Cal fénykardját, egész pontosan annak személyre szabhatóságát érinti. Anélkül, hogy elárulnánk bármiféle spoilert, egy bizonyos ponton a játékban a fénykard kap egy olyan fejlesztést, amely vizuális komponense állandó lesz - hiába cserélhetjük le a kard összes alkatrészét, egy bizonyos rész kinézetét nem változtathatjuk meg. Ezt orvosolja a legújabb update, mostantól tehát tényleg teljesen a saját ízlésünk szerint változtathatjuk meg a fegyver teljes kinézetét. A frissítés sok apróbb változtatást is tartalmaz, a teljes patch note-ot itt találjátok.

A Star Wars Jedi: Fallen Order PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on jelent meg. A róla készült tesztünket itt olvashatjátok.

2.
2.
mdr88
Nagyon jól sikerült játék. Remélem hamarosan kapunk egy jó kis DLC-t.
Souls játékokat nem próbáltam... Sekirot is csak pár órát... de story nehézségen igenis élvezni tudtam ezt a harcrendszert és később sikerült annyira belerázódni, hogy emeljem a nehézségi szintet. Jó lenne ha EA-ék felismernék, hogy jól teljesít a játék üzletileg és kapunk még hasonló alkotásokat.
1.
1.
KopyAti
A metroidvagina típusú pályatervezésnek a húha anyját, de minden percét élvezem! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...