Oktatómódot kapott a Sea of Thieves

  • Írta: szlav
  • 2019. december 12.
  • Letöltés
Link másolása
Decemberben sem maradnak újdonságok nélkül a hét tenger kalózai. Megérkezett a Festival of Giving, ami új küldetésekkel és egy halom kozmetikai kiegészítővel köszönti az ünnepeket, valamint bekerült a régen várt oktatómód is.

A Sea of Thieves legújabb frissítése egyaránt tartogat újdonságokat a kezdő matrózoknak és a veterán haramiáknak. "Jobb későn, mint soha!" - gondolhatták a Rare-nél, majd élesítették a Maiden Voyage néven futó tutorialt. A Sea of Thieves ezidáig egyből bedobta a mély vízbe a játékosokat, mostantól azonban az újoncok egy kifejezetten erre kitalált, többnyire békés szigeten tanulhatják meg, hogyan kell kezelni a térképet, és hogy miért is jó, ha mindig szélirányba húzzuk a vitorlát.

Emellett élesedett a Festival of Giving eseménysorozata is, melynek során elveszett ajándékcsomagokat szállíthatunk a megfelelő címzetthez, vagy néhány achievement fejében más kalózoknak is átadhatjuk azokat. Az időszakos event rengeteg új kozmetikai különlegességet hozott, melyek egy része természetesen karácsonyi hangulatú, így nem árt körbenézni a szigetek árusainál!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...