TGA 2019: Norman Reedus is színpadra lép

Egyenesen Geoff Keighley Twitteréről érkezett a hír, miszerint a ma hajnalban esedékes The Game Awards során Norman Reedus nem csupán jelöltként, de vendégként is részt vesz majd.

Sokan már korábban is felvont szemöldökkel nézték a Death Stranding jelöléseit a The Game Awards legjelentősebb díjaira, hiszen a ceremónia atyja, Geoff Keighley nem csupán Hideo Kojima barátja, de még szerepet is kapott a nagy visszhangot keltő játékban. Mi azért reméljük, hogy nem lesz semmiféle részrehajlás, de mindenesetre elég humorosan festene, ha Norman Reedus önmagának adná át a legjobb színészi teljesítményért járó díjat.

Mert bizony Reedus nem csak jelöltként, hanem társműsorvezetőként is részt vesz majd a ma hajnalban kezdődő gálán - ezt nem más, mint Geoff Keighley jelentette be a személyes Twitterén. Természetesen nem csak a Sam Porter Bridgest alakító színész kap majd szót a színpadon: hasonló minőségben kamera elé lép majd Reggie Fils-Aime, a Nintendo of America korábbi igazgatója, Stephen Curry, a Golden State Warriors sztárkosarasa, Jonathan Nolan, a Westworld társalkotója, valamint Ikumi Nakamura is, aki az idei E3-on lopta be magát a szívünkbe, miután elképesztően lelkesen prezentálta a Ghostwire: Tokyo első előzetesét.

A műsor ma éjjel 2:30-kor kezdődik. Ti is élőben követitek majd az eseményeket?

28 komment - szólj hozzá!