TGA 2019: Norman Reedus is színpadra lép

Egyenesen Geoff Keighley Twitteréről érkezett a hír, miszerint a ma hajnalban esedékes The Game Awards során Norman Reedus nem csupán jelöltként, de vendégként is részt vesz majd.
  • Írta: szlav

Kommentek

#28
#6: Ironikus, mondja az igazi szemellenzős, aki a még a mondatot se volt képes megérteni, sajnos a 2 bites agy így működik a legtöbb haternél.
#27
A Barna mackó mindig segít,
Nyald meg Redus szőrős seggit,
Ha dijjat akarsz, más nem segít!
#26
#24: Teljesen megértem az érvelésed. És végül a TGA-n is azt laptuk amire számítottam öszintén. Ott lapott díjat a játék (nem is csak a játék) ahol vitathatatlan az érdeme, Mikkelsen és a soundtrack. Mindkettő zseniális ebben gondolom egyetértünk.
#25
#23: Mondjuk amúgy ebben is van valami, bár észrevettem ezen a Kojimán, hogy amilyen öntelt annyira kisebbségi komplexusa is van. Mostanában azért nagyon sok híres személyiséget megkörnyékezett amiben gondolom azért van némi érdek is.
#24
#22: No offense nem tudom mi volt személyeskedő, de nem akartam az lenni. Nekem még csak 4-5 órám lehet a játékban ezért bő véleményt nem akarok mondani, mert ahogy olvastam még ez jóval a tutorial vége előtt van. Viszont azt már elkönyveltem magamban, hogy az év rendezését biztosan ennek szánnám. Nem csak az átvezetők, de játék közben amikor eltávolodik a kamera és elkezdődik egy zene, hát komolyan mondom letettem a kontrollert és kicsit gyönyörködtem.

Ez viszont még meg egy jó sztori, nem jelenti azt hogy év játékát érdemelne. Egy megosztó játék nem lehet év játéka, hisz én az év játékát bárkinek merném ajánlani a gamerek 80%.-a között. Mernék ajánlani egy Days Gonet olyan embernek aki szereti a zombis játékot mindegy milyen stílus. Vagy olyannak, aki nem igazán csípi a zombikat, de szereti az open worldot. Vagy a Mad Maxet, ami tényleg nagyon sok téren jó és nem kell kifejezetten MM rajongónak lenni, hogy szeresd a játékot. Merném ajánlani a Dying Light-ot és itt most nem is kezdem el ecsetelni miért. Ennyi erővel még a Spider Man-t is jobban merném jelölni erre a díjra.

És a legfontosabb, nem akarok megváltani senkit sem de Ultimate minapi kommentjét bólogatva olvastam a játékról és hihetetlenül elismerően, pozitívan csalódtam benne. Azt hittem, ami neki tetszik mindig csak szubjektív véleményt formál és csak védeni tudja (RDR2-miatt). Viszont itt kiderült, hogy tudja úgy szeretni a játékot, hogy közben egy csomó hibát meglátott benne, mégis végigtolta és élvezte. De ami a legfontosabb, nem elvakultan. Szerintem, sokan azért figyelhetnének erre.

Részemről lehet GOTY. A józan eszem azt diktálja, hogy nem érdemli meg de felőlem akár kötelezővé is tehetik a nagy rajongók, részemről nem von le az értékéből. A két ünnep között lesz annyi időm amennyit a játék érdemel hogy rászánjak és meglátjuk. Vagy bejön, vagy nem. Max sajnálni fogom azt a pár ezrest, amit kiadtam érte.
#23
#18: Ha nem lenne ott. Ez akkora idióta érv, hogy már fáj. Ugyan ezt elmondhatnánk Scorsese, Tarantino, Nolan, Shayamalan filmekről is. Ha nem lenne ott a nevük, nem szeretnék ennyien ezeket mert nélkülük, ahogy Kojima nélkül, nem léteznének a filmek. Ugyan úgx ahogy az említett filmrendezőkben, úgy Kojima munkásságában ott van az egyedi stílus ami miatt szeretik az emberek.

Viszont kontráznák, ha nem lenne ott Kojima neve, mindenki imádná a játékot mert egy ideje divat utálni Kojimát.
#22
#15: Mesélj mire vagy kíváncsi, hogy játszottam-e vele? Mert csak generációnkat tekintve ezt a véleményt én Horizon zero, God of war, Spider-man, Bloodborne, Uncharted 4, Gears 5, Zelda: Breath of the wild, Mario Odyssey, Witcher 3, (GTA 5), (Last of Us) stb. játékokkal a hátam mögött formáltam meg amik vitán kívül sztem kiváló darabjai generációnknak. Szóval pontosan mire gondoltál aminek tükrében nem jelölnék "gotyra egy ilyen ingerszegény lehetőségeket rejtő, repetitiv játékot. Pont" ?
Mint mondtam nem mindenki játéka. Sajnálom hogy a személyeskedés szintjére kellett süllyedned, és tényleg nem tudom megérteni hogy miért jó számotokra görcsösen utálni egy játékot. Én el tudom fogadni hogy vannak hibái, próbáljátok meg ti is azt hogy valakinek ez tényleg az év játéka és nem csak különcködik. Szerintem ma ugyanabban az ágyban ébredtek majd amiben lefeküdtetek este ha nyer mindent a Death Stranding és akkor is ha nem nyer semmit. Ne ezem rágódjunk már hogy kinek mi TETSZHET. Játszunk velük mert ezért készültek, és ha ide jövünk véleményt formálni az ne abból álljon hogy meg akarunk váltani mindenkit.
#21
#16: szerintem az általad felsorolt hiányosságok mint orvosolhatóak lennének egy hardcore nehézségi szinttel: megemelt item degradation, kevesebb lőszer a fegyverekhez, magasabb életpont az ellenfeleknek, talán még egy ironman mode-ot is bele lehetne rakni, ami csak new game+-ban nyílna meg s azzal lehetne magyarázni, hogy alternatív univerzum és Sam repatriate képessége eltűnt egy idő után.
#20
Remélem nem Norman Reedus nyeri meg a díjat, mert nehogy már az nyerjen, aki nem tud színészkedni : D
Hajrá Mikkelsen!!!
#19
#18: Azt még hozzátenném, ha valaki úgy fikázza játékot, hogy nem is játszott vele, könnyen elképzelhető, hogy van olyan, aki úgy dicséri a játékot, hogy nem is játszott vele.
#18
#15: Ha nem lenne ott a játék mellett Kojima neve, nagy valószínűséggel jóval több ember savazná a játékot, szerintem még azoknak se jönne be ennyire, akik pozitívan vélekednek róla.
Aki ismeri a játékipart, az tudja, hogy Kojima neve reflexből elvakít sokakat és elvakultan képesek védeni a játékait.
Én azoknak sem tudok hinni, akik azt írják, hogy nem is tudják, hogy ki az a Kojima, mégis élvezik a játékot. Messziről jött ember azt mond, amit akar, sőt, még addig is elmennék, hogy van olyan aki dicséri, meg 100 akárhány órát ölt bele, közben meg egy percet sem játszott vele. Akinek nem inge, ne vegye magára.
#15
#10: "Ha tetszik, ha nem, az ilyen és ehhez hasonló játékokra hatalmas szüksége lenne a jelenlegi gamer közönségnek mert valami borzalom hogy milyen alacsonyak az igények néhol köszönhetően a trendeknek."

És ebből látszik hogy azokkal meg nem is játszol, mert akkor nem jelölnér gotyra egy ilyen ingerszegény lehetőségeket rejtő, repetitiv játékot. Pont
#14
#7: Első naptól kezdve olvasom Ultimatet a játékról. Azt hittem neki címezte. Benéztem.
#12
#10: Minden szavaddal egyetértek. Respect.
#10
A Death Stranding megosztó lett. Ezt fogadjuk el mindannyian. De azt vitatni, hogy jogosan kapott ennyi jelölést vagy sem az értelmetlen. Szerintem a jelen felhozatalban igenis ott a helye mindenhol ahol jelölve lett. Próbálok minden elfogultságot mellőzni de az a helyzet, hogy a játék formabontó és szerintem zseniális. Megvannak a hibái (ugyan emberek ne mondja már nekem senki hogy az agyonmagasztalt GTA5 vagy a Witcher 3 hibátlan volt) mint minden játéknak, de mind a történet, mind a hangulat, mind a zenék, mind az alakítások terén kiemelkedik és szerintem a játékmenet is kimondottan formabontó és élvezetes volt. Fogadjuk el hogy ez nem mindenki játéka, de ettől még igen is lehet jó játék valami. És nem, nem azt értem alatta (csak mert már megkaptam ezt is) hogy csak az tudja értékelni aki fuhdeműértő, és aki nem az meg maradjon a COD-nál. Egyszerűen nem mindenki játéka. Én 100+ óra után is rettenetesen élvezem és alig várom azt is hogy újra legyen időm nekiülni a storynak az elejétől. Az olyan véleményekkel meg amik videók alapján íródtak nincs is értelme foglalkozni, és sajnos jellemzően elég sokszor találkozok hasonló negatív véleményekkel a kommentek közt amit annak tudok be hogy sokan eleve utálni akarják a játékot vagy magát Kojimát. Ami azért szomorú valljuk be.

És még valami. Ha tetszik, ha nem, az ilyen és ehhez hasonló játékokra hatalmas szüksége lenne a jelenlegi gamer közönségnek mert valami borzalom hogy milyen alacsonyak az igények néhol köszönhetően a trendeknek.
#9
#7: Én csak annyit szólnék hozzá, hogy hogy jelölhetnek egy játékot ennyi díjra, ha finoman szólva is nagyon megosztó lett, ami egyszerűen fogalmazva annyit jelent, hogy a játékosok és a kritikusak legalább fele nem szerette?
Ennyi jelölést, akárhogy is nézzük, nem érdemel a Death Stranding és ha nem lenne ott Kojima neve, akkor egész biztosan nem kapott volna ennyit. Sokan már a név miatt hypeolják a játékot, pedig nem szolgált rá, mert akkor nem lett volna ennyire megosztó.