TGA 2019: Íme, a díjátadó győztesei

A rengeteg bejelentés és látnivaló ellenére a The Game Awards még mindig egy díjátadó, idén is számos kategóriában választották ki az év legjobb játékait. Lássuk az idei győzteseket!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#48
Én hiányoltam a Days Gone-t a legjobb történet és zene jelölések közt!
Szerintem simán ott lett volna a helye.
#47
Nekem, mint a témával kapcsolatban abszolút közömbös egyénnek elmagyarázná valaki please, mégis mit csinál egy "eSport-edző"?
24/7-ben azt ordibálja, hogy "Git gud!"?
#46
#38: Ezt nem tudtam kideríteni. Köszi :)
#44
Nekem csak az fura kicsit hogy a Fire Emblem a stratégiai játékok között ment, és olyannal volt hasonlítva mint mondjuk a Tropico... Oké hogy TACTICAL rpg, de én azért inkább rpg-ként tekintek rá mint hogy stratégia lenne....
#43
Nagyon jó játék, méltán megérdemelte a díjakat.
Szerintem nem olyan nehéz a játék, ahogy páran gondolják, én is a 3. körben jöttem rá (mire a DS beidegződéseket sikerült elhagyni) agresszívabbnak kell lenni mint az ellenfelek, és nem szabad őket élni hagyni őket + először mindenképpen a passzív skill-eket fejleszteni, mert bárminél hasznosabbak.

Várom az Elden Ring játékát a F.S-es srácoknak, remélem hasonlóan élvezetes lesz, mint a Sekiro vagy a Dark Souls széria.
#42
#40: Wow. Azért lássuk be, hogy az utolsó mondatod, ami a második bekezdés, az már magában mestermű. Persze lehet én nem értek valamit, ahogy te mondod, vagy lehet te nem érted, hogy a PC dolgot én hogy értettem... De ugyan úgy az a mondat is kinyilatkoztatásás (nyilatkozat) és nem vélemény. És mégis az ember a te véleményedet tudja meg ebből.

És hát szerintem ezért nem érdemes fennakadni rajta, Ha meg mondjuk megnézzük, hogy az egész világ hogy reagált arra, hogy SSB > Mortal vagy DoA, láthatjuk, hogy amit én írtam róla, az még tök pici és szép és aranyos és tényleg nincs benne semmi. Szerintem a gond itt azzal van, ha valaki elolvassa és félreteszi a játék témát és minden ezzel kapcsolatos dolgot és előjön ezzel a mittomén "embereket lenézel, vagy mások felett ítélkezel, stb" szöveggel, mert ez káros és nincs köze a játékokhoz sem. Mert szerintem a szuper márió nem olyan jó verekedős játék, mint a mortal. Ezzel szemben, mondjuk amit Ultimate művel, az gondolom teljesen normális ebben a közösségben, mert mindenkit elmond mindennek, amellet, hogy ír valamit egy játékról.

Pedig szerinem egyszerű a dolog és ha eltekintünk a játékoktól, akkor is megállja a helyét a SSB vs Mortal téma. Mondjuk teszem azt, hogy van egy Dacua Duster meg van egy Mercedes G osztály. Mondjuk lehet, hogy nekem a Duster jobban tetszik külsőre, voltam vele a hegyoldalban, hatalmas fun volt, mindig mindenhova elvitt - de ennek ellenére még a G Mercedes tény, hogy jobb terepjáró és magában is jobb autó, mert mindenben jobbak a képességei. Vagy mondjuk van egy olcsó, fapados légitársaság, ahol a repülőnek nincs alja és egy csövön kell kapaszkodni egész úton, hogy le ne ess. Hiába vitt el az téged 20ezerért nyaralni, jó élmény volt, de attól még a Dubai Airlines (vagy hogy hívják) tény, hogy jobb.
#40
SLi
#33: Nem erről van szó senkit nem sért amit írsz, csak nem érted hogy a te véleményed nem egyenlő a tényekkel. Nem véleményt nyilvánítasz hanem kinyilatkoztatsz a kettp nem ugyanaz. Annyira azért nem érdekes vagy egyedi amiket írsz hogy bárkit is sértsen, ellenkezőleg te nem érted a helyzetet és azt hiszed ha valaki nem érte veled egyet akkor az biztos sértésnek érzi amit írsz.
A PC dolognak ehhez semmi köze, kár idekeverni, főleg hogy a leghangosabb PC ellenes, " itt az idő megtanulni, hogy az élet nem egy habos torta" arcok azok akik amikor valakik számukra fontos valamit sértegetnek, úgy hisztériáznak hogy azt még a legextrémebb piercinges kék hajú they/them nonbináris exleszbikus egyetemista femnácik is megirigyelnék..
#39
SLi
#26: abból a hatos listából amiben szerepelt szerintem én is ennek adtam volna, bár lehet megérdemelte volna az astral chain is, igazából nem volt egy kiemelkedő cím se a listán
#38
#37: Jaja, 4 dalban részt vettek ők is.
#37
A Death Stranding zenéjét az Apocalyptica etyüttes játsza (részben biztosan)
Régóta bírom őket, egy finn banda, csellókon játszanak metálzenei átiratokat, de vannak saját számaik is. Első albumukon csak Metallica feldolgozozások voltak.
Habár engem maga a játék nem nagyon izgat, azt belátom, hogy a hangulathoz nagyon passzolnak a zenék. És milyen kurvajó zenék!
#33
#31: Rendben, rendben. De valahol már csak kell húzni egy vonalat. Most nem mondhatjuk mindenre, hogy megosztó, meg hogy rétegjáték, meg hasonlók, valahol egy embernek kell lennie minden játékról egy saját véleményének. Nyilván, ha én írom, akkor az az én véleményem akkor is, ha nem írom oda elé, hogy szerintem/számomra, stb. Vagy az is lehet, hogy nekem már csak bipoláris skálám van játékok értékelésléhez és mondjukj csak jó és szar játékok vannak számomra. De most tényleg nekem kellene azzal foglakozni a saját gondolatom megfogalmazása közben, hogy körbekerítsem teljesen felesleges PC körökkel, hátha valakinek rosszul esik? Másnak, ha azt írom, amit írok, ugyan úgy el kéne fogadnia PC, hogy én így látom. Ja, csak ez nem megy. MErt mindenki csak azzalé van elfoglalva, hogy őt éppen mi sérti.

Persze, sokan újabban így nevelkednek, de akkor nekik is itt az idő megtanulnui, hogy az élet nem egy habos torta, akkor sem, ha egy játékos fórumon beszélgetek, meg akkor sem, amikor lakás, gyerek, meló, főnök, stb van szóban. Vagy nem?
#32
Teljes mértékben megérdemelte az év játéka díjat. A harcrendszer és a hangulat brutálosan jó volt, boss fightok és a zenék alatta nagyon epicek lettek, a pályák is nagyon jól fellettek építve, és a története sem volt utolsó. Nagyon jó akció-kaland játékot raktak le a From Software srácok. Kiváncsian várom az Elden Ring alkotásukat :)
#31
YanezModerátor
#28: A MK a kedvenc verekedős játékom. Számomra minden idők legjobbja a széria. Nem értem miért vágsz vissza, amikor nem én írtam badarságot, lekezelve mindenki mást, akinek jobban tetszik a Smash Bros. Inkább valami elnézést félét írnál, nem nekem, hanem a többiek felé. Nem is én voltam az egyetlen, aki megjegyzést tett a kommentedre.

"...mert nem ps ex"

Ennél azért tényleg többet vártam tőled. Én kérek elnézést, ha rosszat mondtam, de ember, egy és ugyanaz a közösségben vagyunk. Mutassunk már mások iránt picit több tiszteletet! Sokat kérek tőled? Tényleg? Nem az a gond, hogy számodra fabatkát sem és a smash bros, mert számomra sem. Nem a játékokról van szó. Az ízlésünket tartsuk meg magunknak. Szubjektíven nézve lehet szar a bros, fos a death stranding, rakás turha az rdr2, vagy akár év játéka is. Peace.
#30
#29: Ja, hát az új karakter, V, abszolút nem jött be. És nem kinézetről, vagy stílusról beszélek, hanem játékmenetről. Full bullshit.
#29
#26: Egyetértek. Nagyon szeretem a DMC-t, az egész stílusát és mindent. Sőt, még azt a reboot balesetet is végig vittem, és azzal is jól elvoltam. Meg a híradós boss király. De sajnos a DMC5 nekem is túl szürke és unalmas volt. Hiába minden, nem találták el szerintem sem jól azt a játékot.