Gépigényt kapott a Gears Tactics

Nemcsak napra pontos megjelenési dátumot, de rendszerkövetelményt is kapott a Gears of War-univerzumban játszódó Gears Tactics, ami ezúttal egy XCOM-szerű taktikai mókának ígérkezik.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#9
#6: Sztem mellekkuldikkel, opcionalis dolgokkal, mint amugy a fojatekban is. Ha nem akarsz mindent felfedezni, nem muszaj.
#7
#5: Mi az a Pop?
#6
#5: Engem csak a 40 órás kampány ilyeszt meg. Nem gondolom, hogy komplexitásban és minőségben el fog érni egy XCOM 2-t, és azt ha jól rémlik fele annyi idő alatt fejeztem be, és kezdett már nagon elég lenni.
Szerintem maga az univerzum, a dijázn teljesen jó erre a stílusra és kifjezetten jó is lehet. De hogy 40 órányi értelmes törénetet hogy fognak összehozni...
#5
Én szeretem a gears szériát, istenkáromlásnak vettem ezt is meg a mobilos POP-t is mikor bejelentették, mert a játék lényegi része(vagy nevezzük: ismérve) veszik el így. Viszont tettem egy próbát a POP-al és be kell valljam arra vagyok most teljesen rágyógyulva xD imádom! Úgy hogy bizalmat szavazok ennek is.
#4
Én bírom ezt a műfajt, meg a Gears világával sincsen bajom, de azért fel kell kötni a gatyóját ennek a játéknak, ha nagyot akar gurítani ebben a stílusban.
#3
A Gorky 17 szerettette meg velem a stílust és bár nem sok játékkal játszottam, imádom. Ez is várós.
#2
SLi
#1: ja én is hosszabbra számítottam na mindegy be kell érni ennyivel :(
#1
40 órányi Gears of war mélységű történet... Aucs...