TGA 2019: Vadonatúj előzetesen a Birds of Prey

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem csak játékok, de már filmek is képviseltetik magukat a The Game Awardson. Ezúttal Harley Quinn és csajtársai kapják a főszerepet, na meg a sok-sok őrültség, amit véghez visznek majd, hogy elkapják Black Maskot.

A film a tervek szerint 2020. február 7-én kerül a mozikba, és Harley Quinn mellett olyan karakterek képviselik a csajos társaságot, mint Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Black Canary (Jurnee Smollet-Bell), Renee Montoya (Rosie Perez) és Cassandra Cain (Ella Jay Basco). A film főgonoszai Black Mask (Ewan McGregor) és Victor Zsasz lesznek.

6.
6.
#3: Meg egy kepregeny is, bar teny, hogy a jatek 1991-es, de a kepregeny se mai, 1996-ban jelent meg eloszor. Sztem nem igazan zavartak egymast es most se. Az mondjuk kar hogy ez a film nullanak nez ki :-)
3.
3.
GAMEROD
Mi a tököm ez? A Birds Of Prey egy nagymúltú világháborús repülőgépszimulátor sorozat. Mégis hogy lehet hivatalosan egy tök más dolognak ugyanazt a címet adni?
1.
1.
Yanez
Számomra ott veszti el a hitelességét, hogy olyan tinis hangulata van. Ez nem hogy DC-hez nem méltó, de egy Marvelnél is túlzás lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...