Bezár a PlanetSide Arena

  • Írta: szlav
  • 2019. december 14.
  • Gyászhír
Link másolása
Nem élt hosszú életet a PlanetSide Arena. A hatalmas méretű battle royale-játék korai változata szeptemberben látott először napvilágot, januárban azonban már le is húzza a rolót.

Amikor legutoljára szóba került a PlanetSide Arena, a Daybreak Games még büszkén mesélt a 300, később pedig akár 1000 főt felvonultató battle royale-projektjéről. A fejlesztőstúdió éppen a PlanetSide 3 bejelentése kapcsán hozta szóba a mellékágat, hiszen a harmadik számozott rész fejlesztéséhez afféle ugródeszkaként használták az Arenát - a rizikósabb, experimentális fícsöröket itt tesztelhették a nagyközönség előtt.

A probléma viszont ott adódott, hogy ez a "nagyközönség" minden volt, csak "nagy" nem. Hiába kecsegtetett hatalmas, több száz fős meccsekkel a játék, ha egyszerűen nem volt elég játékos, akik feltölthetnék ezeket a helyeket. Korai bukás ez egy olyan játék életében, ami az első pillanattól fogva ingyenes volt, ráadásul a szeptemberben elindított verzió még csupán a Steam Early Access programján futott. A korábbi tervek szerint 2020 januárjában érkezett volna meg a PlanetSide Arena első teljes változata, ehelyett azonban a Daybreak csapata leállítja a játék szervereit.

3.
3.
Extol
Inkább egyjátékos játékokat kellene gyártaniuk. Jó sztori az alapja neki. Annyi multiplayer/MMO/Stb játék van, Dunát lehetne rekeszteni velük. A nagy címeknek megvan a saját közönsége, azoktól átcsábítani játékosokat nehéz feladat. Limitált a piac, ez van
2.
2.
pjoco
Kábé most tudtam meg hogy már elérhető. :D Fasza. Valszeg ezért nem játszott vele kutya se.
1.
1.
Stranger
Aztakurvaeget. Inkább pakolták volna a pénzt a Planetside 2-be, ami mindig is összetettebb volt. Ezért nem kell mindenkinek ugyan olyan játékot csinálnia.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...