Sztori DLC-t kap a The Outer Worlds

Az Obsidian ma végre megerősítette azt, amiben eddig is reménykedtünk: további tartalmakkal bővül a The Outer Worlds univerzuma. Ráadásul nem kozmetikai apróságokról van szó - a történetet folytatja a jövőre érkező expanzió.
  • Írta: szlav

Kommentek

#14
#10: Ilyen ez a popszakma. Azért mindig van 1-2 stúdió és kiadó, akik szállítják az igényes játékokat. Nekem ez elég, főleg, mivel kurvaritkán játszom. Sajna.
#13
A Sony és a Microsoft is azért készítenek exkluzív címeket,mert azzal lehet eladni a konzolt (állítólag).
A Microsoft fel akart ezzel hagyni, de kétségeim vannak afelől, hogy bejött a tervük, mert nem közlik az eladott konzolok számát. Bár azt hajlandó vagyok elhinni, hogy így is nyereséggel zárják az évet, mert egy AAA exkluzív játék fejlesztése többszáz millió dollár.
Úgyhogy faszom tudja. De ha csak buknának rajta, abbahagynák az egész szart. Gondolom.
#12
#11: Ja. Csak kiadnák a játékokat, amikhez nincs konzol. Kapkodnák a vevők :D
#9
#6: Szokás szerint?
Még mindig nem értem, ha nagy nehezen hozzámszólsz miért a lekezelő stílus, de részemről ok..
#8
#1: A Microsoftnak nem kifejezett érdeke, hogy a játékuk MS exkluzív legyen. Ha te PS-re megveszed, nekik az is pénz. Ha jó játéknak találod, lehet, hogy a jövőben is veszel tőlük bármit. Akár Halo játékot is. Vagy Forzát. Én Phil helyében most ezen dolgoznék. A jövőt nem abban látom, hogy a gamert kirekesztem játékokból. Én simán megvenném gépre pl a Sony-tól is a Medievil akciójátékot, mert anno PSX-en toltam és szerettem azt a szart :) De nem bírom, mert nincs a gépemre. Micsoda malőr! Most ezzel is a Sony megtizedelte a játékos táborát és a fizető közönségét. No, a Microsoft ennek az ellenkezőjén kell, hogy dolgozzon. Én azt tenném.
#7
#1: Ms megvette őket, de a most felvásárolt studiók minden készülő játékukat befejezhetik.
#6
#3: Szokás szerint mellé ment 5 km-rel.
A játékra megkötött szerződések életben maradnak a tulajdonos váltástól függetlenül.
#5
#4: Li-kke
#3
#2: Hát, azért kB annyi köze van mint amennyiért a kiadókat szoktátok szídni (az EA tönkrevágta az xXx fejlesztőcsapatot).
Szóval sok..
#1
En meg azt hittem, ez Microsoft exkluzív.