Noir beütést kap a Telltale Batman: Shadows Edition

Az Athlon Games és a Telltale Games közreműködésében érkezik a grafikailag újragondolt Telltale Batman: Shadows Edition, mely komorabb és látványosabb megjelenítést hoz magával.

A Telltale Batman: Shadows Edition az alapjáték mellett tartalmazni fogja az új grafikai kiegészítéseket is, és a tervek szerint 29,99 dolláros áron lesz majd elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switchen és PC-n, utóbbi esetében ráadásul az Epic Games Store mellett a Steam sem marad ki a buliból. Azon játékosok, akiknek már megvan a Batman - The Telltale Series, viszont fáj a foguk egy kis noir feelingre, lehetőséget kapnak a Shadow Mode frissítés különálló DLC-ként való beszerzésére is 4,99 dolláros áron.

Az utóbbi hetek egyébként mind a Telltale, mind pedig a Batman rajongóinak tartogattak érdeket híreket. Batman-fronton a pletykák szerint hamarosan egy új vadonatúj címet jelentenek majd be a WB Games Montreal fejlesztésében Batman: Arkham Legacy néven. Ami pedig a Telltale hagyatékát illeti, már garantáltnak vehetjük a The Wolf Among Us 2 érkezését, melyről az első trailert az alábbi cikkünkben nézhetitek vissza. Az első részt eközben az Epic Game Store felületéről ingyen be tudjátok zsebelni december 19-ig.

18 komment - szólj hozzá!