Receiver 2 - új részt kap a hiperrealisztikus shooter

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2013-as Receiver struktúráját továbbgondolva és szebb grafikával felvértezve érkezik jövőre a Receiver 2, mely során 100 százalékosan realisztikus lövöldözésben lesz részünk, fizikai sérülésekkel és lepattanó golyókkal.

A Receiver 2 során ismét spéci drónokra vadászhatunk majd, ám aki esztelen lövöldözésre számítana, az csalódni fog. A játékot ugyanis leginkább úgy tudnánk leírni, mint egy roppant körülményes VR-játékot, amit spéci szemüveg helyett egy hétköznapi monitoron játszhatunk egérrel és billentyűzettel. A fegyverek elsütése és újratöltése közben felmerülő összes mozdulathoz külön-külön gombokat kapunk, az ellenségnek szánt drónok pedig találat esetén horpadásokkal és karcolásokkal gazdagodnak majd.

A Receiver 2 2020 elején érkezik a Steamre. A megjelenésig érdemes lehet kipróbálni a játék első részét, amit a mai nap során 80 százalékos akcióban, 1 euróért szerezhettek be.

1.
1.
markoci555
eredetit nem ismerem, de ez rendkívül macerásnak hangzik, és sokkal jobb lenne vr játékként, vagy pont azért szeretik, mert ez az egyetlen ilyesmi, ami nem vr?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...