Újból felbukkant a Resident Evil 2 remake demója

Ezúttal ráadásul időkorlát nélkül, illetve még egy Resident Evil 3 remake teasert is eldugtak benne a Capcom fejlesztői, mely során a Nemesis hozza ránk a frászt a puszta kiáltásával. S.T.A.R.S.!!!

Még a Resident Evil 2 remake megjelenése előtt kaptunk egy ingyen kipróbálható demót, melyben Raccoon City fontosabb helyszíneit járhattuk körbe, ám csupán fél óránk volt arra, hogy felfedezzük magunknak a zombik által ellepett város szépségeit.

Most viszont újból életre kelt a demó, ám ezúttal egy apró érdekességgel kiegészítve; ha a rendőrállomás előtti sötét sikátorba tévedünk, akkor egy új hangra lehetünk figyelmesek, ami a demó korábbi verziójában nem szerepelt. Ez a hang nem más, mint a Resident Evil 3 főellenségének, a Nemesisnek az üvöltése, amint az egyszavas monológját gyakorolgatja.

Az R.P.D. címre keresztelt demó PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető. Ami pedig a Resident Evil 3 remake-et illeti, a bemutatkozó előzetesét itt, az első gameplay felvételét emitt, a grafikai összehasonlításról készült videókat pedig ebben a cikkünkben nézhetitek vissza.

6 komment - szólj hozzá!