Több Dungeons & Dragons-játék is készülőben van

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 16.
  • Hír
Link másolása
A Wizards of the Coast elnöke, Chris Cocks a GamesIndustry.biz oldalnak adott interjúban elárulta, hogy ismét aranykorát élheti majd a Dungeons & Dragons, hiszen legalább hét vagy nyolc játék is készül a világ alapján.

A múlt héten tartott The Game Awardson mutatkozott be a visszatérő Dark Alliiance. A Baldur's Gate: Dark Alliance rebootján a Wizards of the Coast által felvásárolt Tuque Games dolgozik. De a közeli jövőben nem ez lesz az egyetlen Dungeons & Dragons-játék, aminek a rajongók örülhetnek, hiszen mint ismeretes, készül a Baldur's Gate harmadik része is.

A Wizards of the Coast elnöke, Chris Cocks azonban elmondta, nem áll meg ennyinél a nagy visszatérés. Cocks szerint legalább hét-nyolc olyan játék is készülőfélben van, ami a D&D alapjait fogja használni. Ráadásul az a cél, hogy eddig nem ismert történeteket hozzanak el a rajongóknak, így mindegyik játék más és más nézőpontot fog bemutatni. Ez azt is jelenti, hogy teljesen eltérő zsánereket ölelhetnek fel a készülő címek, ráadásul nem kizárt, hogy a hagyományosan kooperatív élményre felhúzott történetek sokkal jobban ráfekszenek majd az egyjátékos kalandokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...