Gladiux - Ave, Caesar, morituri te salutant!

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Vadonatúj játékot jelentett be a Starcaster Games csapata, melyben a Római Birodalom korába repülhetünk vissza, hogy gladiátorként „Győzelem vagy halál!” felkiáltással vívjuk ki magunknak a dicsőséget.

Noha egy keményvonalas gladiátorszimulátor egészen izgalmas ötletnek tűnik, jelen esetben azért a megvalósítás igencsak kétségbeejtőnek hat; reméljük, hogy csak a trailer sikerült rosszul, és a megjelenésig még sokat csiszolnak majd az alkotáson!

Erre egyébként lesz is idejük a fejlesztőknek, mivel a Gladiux a tervek szerint csak 2020 vége felé érkezik majd PC-re, illetve konzolokra. Utóbbiak esetében még nem tiszta, hogy pontosan milyen platformokra gondoltak a srácok, így nem kizárt a next-gen konzolos rajt sem.

8.
8.
kirschakos
#2: Persze, mert csak ennyiből állt az Ókor, mi? Amúgy meg a gladiátorok élveztek bizonyos szabadságot, sőt sztárolták és jól tartották őket. Mellesleg egy nagyon is izgalmas téma marad örökké, szerencsére nem te döntesz arról, mi merüljön feledésbe és mi ne.
5.
5.
#2: Miért lenne sötét?2000 év múlva a mai korról fogják azt mondani, hogy sötét.Ha minden nekünk nem tetsző dolgot elfelejtenénk a múltból, újra és újra elkövetnénk ugyanazokat a hibákat.
4.
4.
Juha
#2: Meg a kalózok, a kereszténység nagy része, a "kalandozások kora", stb. úgy kb. minden. Sőt, Ausztráliát töröljük a térképekről.
Kezdjünk tiszta lappal, és akkor kb. holnap történik valami, amit ismét szeretnénk elfelejteni. Ilyenek vagyunk átlagban, el kell fogadni, próbálj jobb lenni és kész.
2.
2.
Extol
Nem tudom minek sztárolják a történelem sötét fejezeteit. Mindenki tudja hogy a gladiátorok sohasem lettek szabadok, és amúgy is nagy részük bűnöző volt, megérdemelték a sorsukat. Hogy veszne feledésbe az egész római kor....
1.
1.
user101
"Gladiátor szimulátornak" ajánlom a Ryse-t ... :) Mint etalont... Valami olyasmit várnék... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...