Extra gombokkal toldhatjuk meg a DualShock 4-et

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 17.
  • Hardver
Link másolása
Januárban új kiegészítővel rukkol elő a Sony, a DualShock 4-hez csatlakoztatható eszköz két hátsó gombbal toldja meg a PlayStation 4 kontrollerét. Ezek funkcióját a játékosok maguk programozhatják.

Házon belül tervezett PlayStation 4-kiegészítővel rukkolt elő a Sony, a Back Button Attachmenttel két extra gombbal toldhatják meg a játékosok a konzol kontrollerét. A kiegészítőt a DualShock 4 alsó csatlakozóin keresztül illeszthetik az irányítóhoz, a gombokat pedig az eszköz alján, a markolatnál érhetik el. Láttunk már hasonlóra példát, a Sony megoldását így kell elképzelni:

A hardcore játékosokat megcélzó kiegészítő gombjai programozhatók, azokhoz tizenhat különböző funkciót társíthatunk, a beállításokat pedig három különböző profilban tárolhatjuk. A programozást egyébként a kiegészítőn keresztül végezhetjük el, a folyamatról és az épp használt profilról pedig egy OLED-kijelző ad visszajelzést. Természetesen a fejhallgatóról a kiegészítő használatával sem kell lemondanunk, az eszköz alján helyet kapott egy jackdugó is.

A Back Button Attachment január 23-tól vásárolható meg, méghozzá 30 eurós áron.

28.
28.
Darksiders84
#23: Símán megtisztítva semmi orvosi alkohol nélkül helyre jött nálam és működik rendesen azóta. Köszi az ötletet!
25.
25.
Sakee
#11: Bakker nekem anno X360-on a Razer Onza Te csinálta ugyanezt, sőt elkezdett magától előre menni,meg a gombon is lett nyom ( sok (COD-) futás itt is ....
24.
24.
Duken
#16: Ami nélkül pedig már fps-t nem is tudnék játszani az a thumbstick tension, az analógkar precízebb irányításának lehetősége. Nagyobb ellenálás, pontosabb. Sosem gondoltam volna hogy ennyit számít amig ki nem próbáltam a battle beaver-en. Aki nem sajnálja a pénzt és hosszútávra akarja a legjobbat ezt vegye. Szinte az összes alternatívát kipróbáltam a scuffon kívül, messze a battle beaver a legjobb. Minöségben, anyaghasználatban és praktikumban. Sok pénzt elcsesztem mire rájöttem mert egy kis cégről van szó. Személyre szabottan rakják össze és sokat kell rá várni de játékosként az egyik legjobb döntés volt megvenni.
20.
20.
sanyikatarzan
Virtual boy szagot érzek!!!
18.
18.
r3dman
#11: Nekem megvan az új Nacon és nagyon megvagyok elégedve vele.Bármelyik gombot tudod helyettesíteni az alsókkal.Kivételesen megéri az árát.Laptopon is nagyon jól működik.Nekem a gyári ps controller tünik gagyinak a Nacon után.
16.
16.
Duken
#11: Alap Razer raju-val ( legjobb)és battle beaver ds4-el játszok két hátsó gombbal. Jó a raju de a battle beaver elképesztő minőség, smart triggerel. Igaz 3 hónap mire összerakták és kiszállították de megérte.
15.
15.
delphijos
#4: Hát, a Elíte kontrollernél szívtam a fogam az ára miatt, de a legjobb konzol “extra” amiért valaha pénzt adtam. Lehet már nem is menne a FIFA a hátsó karok nélkül. ( nem mintha így akkora mester lennék ).
14.
14.
#11: Ezt tudnám esetleg ajánlani:

https://i.imgur.com/uWPLapN.jpg

Én Quake-ezek rajta, megy minden gomb.
12.
12.
Darksiders84
11.
11.
Darksiders84
Nekem is az Xboxos kiállítás kényelmesebb ezért vettem nyáron Ps4-hez Nacon Assymetric kontrollert ami eddig bírta a bal analóg lenyomva egyes játékokban (pl Apex Legends) nem fut folyamatosan akadozik csak nyomogatva fut persze a gyári joy Pro géphez kapott ami lassan 2 éves hibátlan. Amúgy nincs semmi más gondja de ez ennél a játéknál pont zavaró. Most nézegettem hátha találok akciósan mert 40-50 ezret nem adnék érte és ráadásul le is beszéltek a Nacon Revolution Pro újabb verziójairól mivel nem egészen olyan minőségűek mint az ára és nem is biztos hogy a hátsó gombokra rá lehet rakni a bomba gránátozást ami talán gyorsabb lenne így. Van esetleg valakinek ilyen Nacon R P 3? Mást nem ismerek még a Razer de az még drágább 50. Ez nem tűnik rossznak de remélem az új Ps géphez csinálnak valami új joyt
8.
8.
DarkLord
Ha az ember középső ujjai amúgyis ott helyezkednek el, akkor jó ötlet amúgy tényleg ez a dolog.

off.: nekem , mindig a ps4 kontrolleréről az jut eszembe, hogy valaki hirdetett egyet alig használt szöveggel és fél évesként, aminek levoltak rohadva a bal jobb karjai :D Nekem meg van sok éve 2 db a gép mellé vettem plusz és nyúzom őket elég sokat, de semmi baja.. egyébként valahogy az xbox360 kontrolere jobban bejön a két kar elhelyezésével.
4.
4.
ADMlN
Nekem tetszik. ¯\_(ツ)_/¯
Az Elite kontrolleren is hasznosak a hátoldali gombok és ez még csak 50K-ba sem kerül. Tudom, az tud mást is, de nekem ez a kedvenc funkcióm.
1.
1.
Yanez
Már így is túl sok a gomb. Anno a NES-nél fele ennyire sem volt szükség. Ám megértem azt is, ha valaki igényli.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...