Megjelenési dátumot kapott a Warcraft III: Reforged

A Blizzard eredetileg erre az évre ígérte a premiert, de végül úgy döntött a stúdió, hogy a visszajelzéseket követően políroznak a felújított változaton. A csúszás nem nagy, ugyanis 2020 januárjában már játszható lesz a felmelegített kiadás.

Mindenki azt várta, hogy az idei BlizzConon pontos megjelenési dátumot kap a Warcraft III: Reforged. Ehhez képest a Blizzard gyakorlatilag teljesen hanyagolta a ráncfelvarrott kiadással kapcsolatos részleteket. Már ekkor sejteni lehetett, hogy jó eséllyel nem lesz ebből 2019-es premier.

Végül ez be is igazolódott, a Blizzard ugyanis a Twitteren és egy blogbejegyzésben is megerősítette, hogy 2020. január 28-án jelenik meg a játék. Ahogy utóbbiban is írták, igyekeztek tartani korábbi ígéretüket, de a fejlesztés végéhez közeledve úgy érezték, szükségük van még egy kis extra időre.

A Warcraft III: Reforged egybecsomagolva kínálja majd a Warcraft III: Reign of Chaos alapjátékot és a The Frozen Throne kiegészítőt. A több mint 60 küldetésből álló kampány nem csak külsőre fejlődött sokat, de a Blizzard kikalapálta az online szekciót, finomhangolta a matchmakinget, újra rögzítették a hanganyagokat, illetve a több mint négyórányi in-game átvezetőt is frissítették, miközben a World Editor is kapott egy ráncfelvarrást.

2 komment - szólj hozzá!