Hordamóddal bővült a World War Z

  • Írta: szlav
  • 2019. december 18.
  • Letöltés
Link másolása
A játékosok közkívánatára végre megérkezett a Horde Mode Z, a World War Z saját hordamódja, amely végtelen kihívást állít a legmerészebb túlélők elé. Egy új típusú zombi is érkezett a Bomber személyében.

Hosszas várakozás után végre befutott a Horde Mode Z, a Gears of War-széria hordamódjára emlékeztető játékmód. Egyre nehezedő, a végtelenségig fokozódó hullámokban verhetjük vissza az élőholtak seregeit, ehhez pedig megkapunk minden segítséget. A pályákon nehézfegyvereket és gyógyítócsomagokat találhatunk, amelyeket aztán a jól fedezhető védelmi állások mögött hasznosíthatunk.

És ha már szóba jöttek a nehézfegyverek: néhány újféle zombi is felütötte a fejét. A Bomber egy átalakult robbanóanyagszakértő, aki még most is magával hordozza a tölteteket. Néhány pontos lövéssel a földre küldhetjük őt, majd megszerezhetjük a rá erősített gránátot, rakétát vagy egyéb robbanószert.

A Saber Interactive tarsolyában ezen felül is akad még pár újdonság. A következő ingyenes frissítésben megérkezik a várva-várt crossplay-támogatás, valamint pár kozmetikai újdonságot is kapunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...