Íme, a Dragon Ball Z: Kakarot intrója

  • Írta: szlav
  • 2019. december 18.
  • Videó
Link másolása
Minden jó animének kell egy zenés bevezető, ez alól pedig nem kivétel a Dragon Ball Z sem. A Bandai Namco egy ilyen összeállítással indítja a januárban érkező nyílt világú bunyós szerepjátékát is - lessük hát meg!

Jó sok látnivaló érkezett eddig is a Dragon Ball Z: Kakarot kapcsán, mára azonban valami különlegeset szánt a Bandai Namco. A japán brigád ugyanis közzétette a játék zenés intróját, ami hangulatában és stílusában is a klasszikus animék bevezetőjére emlékeztet.

A Dragon Ball Z: Kakarot január 17-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
mohaneji
#3: Lehetséges visznt tenyleg örülnék ha sikerülne faszàn megcsinálni. A storm széria amugy gyenge volt sztorira valóban a Broken Bond zseni volt viszont abban meg a harc volt gyengusz...a két játék együtt nagy lenne. Sosem lesz ilyen
3.
3.
adamsfamily
#2: CC2-re azért ilyet nem bíznék rá.A legtöbb Ultimate Ninja Storm sztori módja valami borzasztó gagyi volt.A harcok között akadt egy-két jó,de többnyire a játékmenet repetitív és monoton volt,minden kreativitást mellőzve.Menj el A-ból B-be,közben 10 töltőképernyő és alapvetően semmit nem csinálsz csak az a szarokat szedegeted fel.
A Jump force gyíkja ugyanez volt.
Kevés olyan Anime játék adaptáció volt,ami tényleg jól sikerült és szerintem pont az az oka,hogy az első szembejövő fejlesztőcsapatnak odaadják.
A film adaptációkkal nagyjából ugyanez a helyzet.Leszarja a kiadó hogy milyen a végtermék,mert könnyű pénz és a név eladja.
2.
2.
mohaneji
Nagyon remelem , hogy jó lesz de azt is hogy sikeres. Hàtha csinal a cc2 egy naruto rpg-t is.
Bár a DBZ a kedvencem Naruto masodik helyen és annak csavarosabb torténete meg rpg re alkalmasabb vilaga van.
1.
1.
hedzsooo
Eddig ez, + a Cyberpunk 2077 van előrendelve 2020-ra nálam, szerintem király játékok terén nem lesz panaszunk a következő évben sem! :-)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...