Fortnite - minden napra jut egy ajándék

  • Írta: szlav
  • 2019. december 19.
  • Hír
Link másolása
Némi késéssel ugyan, de megnyílt a Fortnite adventi kalendáriuma. Január 2-ig érdemes minden nap ellátogatnunk a Winterfest Lodge-ba, hiszen minden nap újabb kozmetikai jutalmak üthetik a markunkat.

Elindult a Fortnite ünnepi szezonja, a Winterfest. A január 2-ig tartó esemény során érdemes minden nap ellátogatnunk a túlélősziget téli kabinjába, hiszen összesen 14 kozmetikai cuccot vághatunk zsebre, nem is beszélve az extra XP-vel kecsegtető különleges kihívásokról! Az ajándékok közt találunk siklóernyőket, csákányokat, kiegészítőket és komplett kosztümöket is.

Nincs ok az aggodalomra akkor sem, ha lemaradnátok valamelyik jutalomról. Január 7-ig bármikor ellátogathattok a Winterfest Lodge-ba, hogy összeszedjétek a kihagyott ajándékokat.

6.
6.
delphijos
Én a kölökkel szoktam néha nyomni, és ahogy mondtam párszor, szerintem ez arra mindenképp jó példa hogy lehet olyan free játékot csinálni, ahol egyáltalán nem kötelező bármit venni, ha veszel, az is csak kozmetikai, és semmi erőszakos tukmálás nincs.
5.
5.
ChrisKing84
#4: Szerintem az a legjobb karácsonyi ajándék :)
4.
4.
hedzsooo
#2: Jaja, Millenium Falcon-t tegnap bezsebeltem gyorsan! :-)))
3.
3.
ChrisKing84
#1: Kb én is így voltam vele, mondom megnézem már milyen ez a játék és teljesen rákaptam :D
2.
2.
marley3333
#1: Én mindig csak hallottam hogy milyen sz*r játék stb. Erre kb 1 hónapja kiprobáltam mert láttam valahol hogy lehet kontrollerrel is játszani, és rá kellett jönnöm hogy ez egy tök normális játék, sőt nekem kimondottan bejött az egész stílusa. Mondjuk az előző chapterrel nem játszottam, de a mostani nekem nagyon tetszik.
Az ajándék bontogatás is jópofa, meglehet rázni őket hátha ad valami támpontot mi is lehet benne. :D
1.
1.
hedzsooo
Hihetetlen, hogy rákaptam erre az ingyenes játékra, nem vágom mire ez a nagy utálat sokaknál! :D Szerintem tökre jópofa kis tyutyerka ingyé`!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...