Új hősökkel és sztorival készülne a Life is Strange 3

  • Írta: szlav
  • 2019. december 19.
  • Hír
Link másolása
Egyelőre még a levegőben lóg a kérdés, hogy kap-e újabb folytatást a Life is Strange-sorozat, az azonban egyre biztosabbnak tűnik, hogy az esetleges harmadik szezon teljesen új karakterekkel és történettel operálna.

A hónap elején véget ért a Diaz-tesók története, ezzel pedig lezárult a Life is Strange 2. Ilyenkor persze felmerül a kérdés: várhatunk a jövőben újabb évadokra? A játék rendezője, Michel Koch és a történetet író Jean-Luc Cano ehhez hasonló kérdésekkel találták szembe magukat a GameSpot interjúja során, egyértelmű választ azonban egyelőre nem tudtak adni. Annyit azonban elárultak, hogy ha a Square Enix is áldását adja, akkor legszívesebben ismét egy teljesen új történetet írnának új karakterekkel úgy, ahogy azt korábban is tették.

A Dontnod fejlesztői az interjú során elárultak néhány érdekes részletet arról is, hogy hogyan zajlott a legutóbbi projekt írói folyamata. Koch elárulta, hogy a történet váza nagy vonalakban már négy évvel ezelőtt elkészült, a karakterek írása viszont jóval komolyabb kihívást jelentett a Life is Strange 2 során. Max és Chloe története erősen támaszkodott a popkultúrára, Sean és Daniel sztorija teljesen más szemszögből közelítette meg a karaktereket. Az írókra hosszas kutatás várt, amely során számos olyan emberrel beszéltek, akik sorsa a Diaz-tesóékéhoz hasonlóan alakult.

9.
9.
Parano1d
#6: Ezzel mondjuk én sem értek egyet. Hiába jó a BOS története, de az első részhez képest nem volt igazán súlya a döntéseknek.A legdurvább, hogy az időmanipuláció miatt bármikor megváltoztathatod a döntésedet, de ennek ellenére sem tudtál/akartál dönteni egyes helyzetekben. Plusz hiányzott a misztikum is a Bos-ból, ami végigkísérte az alső részt. Ha nem ismertük volna meg a karaktereket az első részben, akkor nem is érdekelne nagyon a sorsuk a Bos-ban.
8.
8.
BockÚr
#6: Szerintem is, a before the stormot bármikor végig tudnám újra vinni, eszméletlen lett és simán felér az első részhez( ha nem jobb annál).
7.
7.
BockÚr
#2: Háát egy próbát megérhet, de azzal sem vesztesz ha kihagyod szerintem, engem a story nem tudott megfogni.
6.
6.
kryszisz
#5: Szerintem is, a Before the Storm nemhogy hozta az alapjáték szintjét, de az infantilis fejtörőket leszámítva még jobb is lett annál. A Farewell pedig eszméletlen érzelmi hullámvasút, imádtam.
3.
3.
Parano1d
#2: A kritikákat olvasva nem feltétlenül lett gyenge, csak nincs egy súlycsoportban az elsővel. Magas volt az elvárás, és nem sikerült megugrani. De attól még nem rossz.
2.
2.
Yanez
#1: Azt mondod nyugodtan kihagyhatom a másodikat? Mert az első tetszett, de pont a sztori miatt. Ha a játékmeneten múlott volna, már az episode 1 után repült volna. Szóval itt is ugyanaz a játékmenet, ráadásul a történet is gyenge?
1.
1.
BockÚr
Hát ez a második rész olyan felejthető lett ezek a szar karakterek/story miatt közelében nem volt az elsőnek na majd talán a következő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...