Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.

Kommentek

#132
#130: How dare you?!
#131
#125: Heheh, ez jó volt. Legnagyobb poén benne pedig számomra az, hogy én sokat járok Penny-be, de ami le van írva tényleg 100% igaz és ezt rühellem benne én is :)
#130
Lassan komolyan csinálok egy Greta Thunberges mémet az "EPIC rossz!" felirattal... :D
#129
#125: :D :D :D Ez jó volt
#128
#126: Ahh, ne is mond, egyből görcsbe rándult a gyomrom:D
#126
#125: És kicsi a kassza, azt kifelejtetted xD
#125
Sokáig magamban tartottam, de crytek barátunk ismét megmutatta, hogy ha valami nem tetszik, azt biza ki kell adni magunkból. Úgyhogy íme egy vallomás, amit eddig csupán a családomnak mertem elmondani, de muszáj kiöntenem a lelkem, mert felőröl a fájdalom: utálom a Penny Marketet. Igen, kimondom mégegyszer: utálom. Tudom, egész jók az áraik, barátságosak az eladók, de basszus, negyed akkora, mint a Tesco, és csak kocsi van, kosár nincs? Nonszensz. Plusz az árufeltöltők mindig az amúgyis szűk folyosók közepén hagyják a teli raklapokat, az akciós termékek mindig más helyen vannak, mint a többi hasonló áru, meg az egész üzlet elrendezése úgy szar ahogy van. És még a macskaalmuk is büdös-.- Huhh, de jó volt ezt kiadni most (nem úgy, mint a pénzt a Penny-be), máris megkönnyebbültem. Remélem sokan olvassátok e sorokat, ha sokan bojkottáljuk az üzleteiket talán ráébrednek, hogy igenis kell kosár, mert túl kicsi az a bolt annyi bevásárlókocsinak. És köszönöm neked is crytek, hogy erőt és bátorságot adtál, remélem sikerül elindítanom egy mozgalmat. A Bundle legyen veled!
#124
#123: "Milyen kár, hogy a Rockstart se küldték el az anyjukba a RDR2-vel" Milyen kár hogy ők sem az epichez mentek alamizsnáért és a steamen választották a csúnya gonoszat a 30%-osat holott azoknak is ott a még ótvarabb szarjuk ....

"Na ezért nem vagy te ilyen helyen első ember, mert egy ilyen döntéssel épp kibasztál volna pár millió dollárt"

Ezek tézisek.. Lehet bejönne egy cégen bukok x milliót másik 10 meg beint epicnek hogy hoho a több százezres esetleg milliós steam eladás nekem többet ér mint az a fránya 1-2 millió $ amiért az epic megvesz.. De mint mondtam ezt nem meri meglépni a valve ahhoz nem elég tökös

"Máshol se vásárolsz" Hogyne vásárolnék hát nem figyelsz? Bundle... tudod az az a dolog amit az epic még nem tudott lepénzelni :)
#121
#120: Én is írtam nem nevetséges mert ez nem titok. Nem adhatod el a terméked epic store-ban ha nem fizethetnek le hogy fél évig csak náluk legyél jelen. Elhajtanak a vérbe.

"És az első.Épp ezt mondták az Epicnél.Addig folytatják az agresszív exclusívos történetüket, amíg a többiek nem változtatnak a nevetséges elosztási rendszerükön."

Akkor örökkön örökké lefizetnek majd mindenkit mivel nem fog senki változtatni semmin mivel se a valvenak se a msnak se a sonynak se senki másnak nincs rá ok. Én a valve vezér helyében azért szépen rendet tudnék tenni ez ügyben. Szimplán miután lejár mondjuk a Metro Exodus vagy bármelyik nagyobb cég epic szerződése elküldeném őket az anyjukba hogy ha eddig nem voltunk jók akkor szevasz ide többet ti nem jöttök... Nos megnézném az első nagy cég szénné égetése után ki fogadná el az epic 2 millióját azért hogy soha többet steam...
De mivel a valve is pénzből él ilyen soha nem lesz.
#120
Törölt felhasználó
#115: "Talán mert a steam a létező legnagyobb vásárló bázissal rendelkező digitális piac?"

Ebben nem kételkedem, de nem is erről volt szó.Azt írtad csak az mehet az Epicre aki eladja a lelkét.Erre írtam, hogy nevetséges, és leírtam miért.
Pénzéhes görénynek nevezni pl a Phoenix Point alkotóit megint nevetséges, és baromi nagy tájékozatlanságra vall.
Pénzéhséggel vádolni, fejlesztőket vagy online boltot, közben pedig MS-el, Sony-val Steammel példálódzni pedig butaságra tudatlanságra.
Részemről befejeztem a témát, mert értelmetlen veled beszélgetni.
#119
#116: Steamnél azért ott a steam-spy ami több mint elég...és azon láthatjuk hogy nem a levegőbe beszélés megy...

"ítt lázítod a népet" Semmit nem lázítok nem vagyok én Petőfi ember..Leírom a véleményemet egy cégről amit utálok mint a szart.

Game pass KVÁZI EXKLUZÍV ...aha ne zavarjon hogy van ps4-re is a xbox game pass cuccok kb 80%-a (csak mondtam egy számot) és pc-re is mivel a legtöbb multiplatform cím.... ms az nem epic hogy fogdába zárja a játékokat fél vagy 1 évre...

117.

Mivel gyűlölöm mint a szart és hiába nem érdekel nem használom soha nem fogok ott vásárolni a véleményem leírom.
#118
#115: No offense tényleg de ezen most kacagok xD
"pénzéhes görényen"
#117
#115: És ez neked/nekünk miért rossz? Ha nem kell az Epic, hanyagolod. Ennyi. Ha elég magas eladásokat produkál, akkor lehet a Steamen is olcsóbb lesz 1 év elteltével, vagy hozzácsapnak valami akciót.
Sosem értem miért kell szidni a boltost, ha nem is megyek oda be.