Elkelt a Little Nightmares fejlesztőcsapata

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 20.
  • Biznisz
Link másolása
A Koch Media és a THQ Nordic anyavállalata, az Embracer Group egy hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy sikerült megállapodnia a Little Nightmarest is fejlesztő Tarsier Studios csapatával.

Bizonyára jól telik majd a karácsony a 2005-ben alapított Tarsier Studios alapítói számára, a csapat ugyanis megerősítette, hogy felvásárolta őket a Koch Mediát és a THQ Nordicot is a soraiban tudó Embracer Group. A megállapodás szerint készpénzben 88 millió svéd koronát fizettek ki a stúdióért, míg a vételárból fennmaradó 11 millió svéd koronát az Embracer újonnan kibocsátott részvényeiben fogják majd kifizetni.

Emellett akik a bekebelezés után is a Tarsier csapatával maradnak, azok a következő tíz év során számíthatnak még egy előre rögzített bónuszra is. A felvásárlás a teljes stúdiót, annak alkalmazottait és játékainak jogait is magába foglalja - igaz, a Little Nightmares és a nemrég megjelent The Stretchers kivétel ezek közül, előbbi a Bandai Namcóé, utóbbi a Nintendóé.

1.
1.
zsocc-nrg
Tovább hízik a THQ :D megvehetnék az American McGee's Alice, a Black & White és a Croc szériákat is, talán akkor nem csak a fiókban porosodnának...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...