Ismét mozgásban a Half-Life: Alyx

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 20.
  • Videó
Link másolása
Az Adam Savage’s Tested YouTube-csatorna ezúttal a Valve-nál járt, hogy megnézzék, hogyan is működik a különböző VR-szemüvegekkel a nemrég bejelentett Half-Life: Alyx. A félórás videó rengeteg új jelenetet is tartalmaz.

A Valve már a Half-Life: Alyx bejelentésekor megerősítette, hogy nem csak a Valve Indexen, hanem az Oculus-headseteken, a HTC Vive-on és a Windows Mixed Reality-eszközökön is kipróbálható lesz majd az új Half-Life-játék.

A YouTube-on eléggé népszerű Adam Savage’s Tested csapata úgy döntött, utánajár ennek, így a nyolc különböző készüléken is kipróbálták a játékot, ami azért jó, mert így eddig soha nem látott jeleneteket is megnézhetünk. Sajnos a közel félórás felvétel nem csak játékmenet-pillanatokból áll, sőt, sokszor tényleg csak a háttérben látható futás közben az új Half-Life, de azért így is bőven megér egy kattintást a tartalom.

A Half-Life: Alyx 2020 márciusában érkezik a PC-s VR-eszközökre.

3.
3.
markoci555
jó játék lenne ez, ha nem a nyafogó p***a lenne a főszereplő... a videó meg fél óra beszélgetés, hogy melyiken milyen, ami hasznos lehet, de én azt hittem látunk majd egy halom gameplayt

#1
miben? a karod mozgatásában vagy az állásban? Te jó ég... én ölni tudnék azért a futószalagszerű cuccért, de még vr headsetre se telik
2.
2.
csongor1996
#1: Sajnálom a barátnődet.
1.
1.
KopyAti
5 perc után elfáradnék. Kell a francnak sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...