PC-re is megjelenik a Hellblade második része

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a The Game Awardson megejtett bejelentés során csak az új Xboxra lengették be a Hellblade folytatását, a Microsoft első számú marketingese a minap megerősítette a PC-s verziót is.

A The Game Awards egyik leghatásosabb előzetesével mutatkozott be a Senua's Saga: Hellblade II, közvetlenül azután, hogy a Microsoft lerántotta a leplet az Xbox Series X-ről. És bár a trailer végén csak az új Xbox tűnt fel a célplatformok között, az Xbox-csapat első számú marketingese, Aaron Greenberg megerősítette, hogy a játék PC-re is megjelenik.

A rossz hír viszont az, hogy úgy tűnik, az első részért rajongó PlayStation 4-esek és Nintendo Switch-tulajok hoppon maradnak, Greenberg tweetje alapján ugyanis a Hellblade II Microsoft-exkluzív lesz. Mivel a Ninja Theory csapata egy ideje már a redmondiak sorait erősíti, ez annyira nem meglepő persze, de talán akadtak néhányan, akik reménykedtek benne, hogy megkönyörül rajtuk a cég.

40.
40.
Jhonyy
Én az elsőt végig vittem és nagyon tetszett, örülök hogy jön a második rész is,remélem kiadják majd ps5re is vagy az old-konzolokra amikor majd megjelenik jövőben.
Biztos nem fogunk panaszkodni a storyra mert jó lesz,jó munkát fognak végezni a fiúk.
35.
35.
Neo1989
"PC-je meg mindenkinek van"

Aha persze csak nem Gamer PC-je. Ami 200-ról indul.
Az én régi gépem ami most az anyámnál van pl 9 éves, nem igazán bírná még a Doom 2016-ot sem. Nem hogy a 2020-as címeket. Pc-nek Pc és 10 év múlva is az lesz, csak játszani nem tudsz rajta.
Tetszik érteni.
32.
32.
crytek
#30: A két oldal játékosai tekintenek rá így...

(Láthatóan a két cég akiről szó van nem ,mert aki háborúzik az győzni akar a MS meg már eleve feltartott kézzel indul meg fehér zászlóval)
31.
31.
Yanez
#30: Valaki már nagyon bekarácsonyozott! :D
30.
30.
A Pulyka
#22: "konzol háborúban"

Nóóórmáális??? Hát hogyan háborúzna mán az a konzol?
Fegyvert adnak neki, és kiküldik a frontra? Céltábla lesz belőle kérem. Elfutni sem tud, meg aztan nagyon bő lenne rá az az uniformis. Háá nóórmáális??
24.
24.
PS4jacksony
Sokkal több exklúzív kellene mert minnél kevesebb van annál értelmetlenebb lesz konzolt tartani,hisz egyetlen cím dönthet 1 konzol választása mellett ...Nálam ez a God of war
23.
23.
Neo1989
Kiváló. Remélem azért az 1 éves mostani gépemen futni fog.
22.
22.
crytek
#19: Egy konzol háborúban ez kicsit se mindegy.Nem mindegy hogy egy címmel eladsz teszem azt 10 millió új konzolt van sem..De a MS már nem konzolhábóruzik letett róla végérvényesen (ez minden lépésükön látszik) már csak software-t és előfizetést akar eladni..ők tudják
21.
21.
kopic
#7: Egyetertek.
Nalam simán ott volt a toppon minden tekintetben a jatek. A legvegen majdnem elsirtam magamat, ahogyan meredten kifelé fejemből, annyira odabaxott a sztorija.
19.
19.
Anti4730
#17: Mindegy hogy ms vagy xbox exkluziv, attol exkluziv, hogy nem jon ps4 re.
17.
17.
crytek
#16: MS Exklúziv .sok van ez meg oda csatlakozik. Xbox exklúziv cím már nagyon régen volt az pedig a Halo 5 (bár a halo kollekció hatalmas pc-s sikere után lhet ezt is átdobják majd pc-re) és úgy tűnik sokáig az marad az egyetlen...,mert minden jön pc-re
16.
16.
Legalább lesz egy exkluzív játékuk már végre.
9.
9.
adamsfamily
#8: Nem láttam a végét ennek a játéknak,mert bazi unalmas volt és félbe hagytam,de azért akadt a játéktörténelemben jó pár olyan játék,ami nem könyörgött folytatásért,mégis folytatták.Lásd Assassin's creed széria vagy akár ott a God of war.A God of war széria az előzményekkel és Spoiler ,Kratos halálával egy kerek egész volt,mégis hozzányúltak és óvóbácsit csináltak a karakterből.De példának ott van a Mass effect is az Andromeda-val,vagy akármelyik Call of duty,Battlefield.Az emberek mégis megveszik ezeket a játékokat.
8.
8.
kryszisz
#6: Ezzel az a baj, hogy egy alapvetően ws játékba erőltettek gyengécske harcot és sz@r fejtörőket. Ha walking szimulátort akartak csinálni akkor ezeket nem kellett volna belerakni, ha annál többet, akkor azt jobban kellett volna. Mert így kaptunk egy remek sztorit erős atmoszférával, amit épp csak játszani nem volt túl élvezetes. Plusz, ahogy Nyárlakó is írja, a befejezés ismeretében (amelynek alapján én az egész sztorit egy metafóraként interpretáltam) ez valóban egy erőltetett folytatásnak tűnik eddig, amelynek annyi létjogosultsága lesz, mint pl. az új SW trilógiának. De ne legyen igazam.
1.
1.
crytek
Ebben mi a hír? Ez alap volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...