Akció-szerepjátékon dolgozik a Moon Studios

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 23.
  • Hír
Link másolása
Egy, a napokban megjelent álláshirdetés szerint a metroidvania után az akció-szerepjátékok műfaját is "forradalmasítaná" az Ori-játékokat jegyző Moon Studios. A projekthez egy senior dizájnert keresnek éppen.

Az Ori and the Blind Forest és a március 11-én megjelenő Ori and the Will of the Wisps játékokat jegyző Moon Studios senior dizájnert toboroz éppen a Gamasutrán felbukkant álláshirdetés szerint, ebből derült ki, hogy a fejlesztőcsapat egy eddig be nem jelentett projekten is dolgozik, amely a hirdetés alapján egy akció-szerepjáték lesz.

"Miután újradefiniáltuk a metroidvania műfajt az Ori-sorozattal, a következő célunk az, hogy forradalmasítsuk az akció-szerepjátékok zsánerét" - írják a fejlesztők, akiknek rendkívül fontos, hogy a jelentkező elhivatott legyen az RPG-k iránt: "[Téged keresünk,] ha egész életedben szerepjátékokat játszottál és tanulmányoztál, és még mindig nem tudsz betelni velük. Ha imádod a Diablót, a Zeldát, a Dark Soulst és a műfaj többi játékát. Ha tetszik a lehetőség, hogy egy olyan RPG-n dolgozhatnál, amely mer újítani és többet nyújtani annál, amit a kategória eddig nyújtott a játékosoknak."

A Moon Studiost 2010-ben alapította a Blizzard-veterán Thomas Mahler és az Animation Labtől érkező Gennadiy Korol. Habár a cég székhelye Ausztriában van, a hirdetés szerint a világ minden tájáról várnak jelentkezőket, a csapat nagy része ugyanis így is távmunkázik.

5.
5.
pgaboo977
Egy Ori és Salt and Sanctuary összegyúrása nagyon jó lenne.
4.
4.
kastorhun
#2: +1
A játék valóban remek volt, de nem definiált újra semmit se.
2.
2.
Razielhu
Azért kicsit nagyképű beszólás az h "újradefiniáltuk a metroidvania műfajt". Jó játék volt az Ori persze és gyönyörű, de semmi kifejezetten új nem volt benne szerintem
1.
1.
zsocc-nrg
Ha le tudnak tenni olyan minőségi munkát az asztalra mint az Ori, akkor jöhet ezerrel :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...