Demót kap a Final Fantasy VII Remake

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 27.
  • Pletyka
Link másolása
Ha minden jól megy, hamarosan felkerülhet a PlayStation Store kínálatába a Final Fantasy VII Remake kipróbálható változata, amely várhatóan a játék első egy órájába enged majd betekintést.

A Gamstat jóvoltából bukott le a Final Fantasy VII Remake demója. Az oldal a PlayStation Store-ra feltöltött adatlapokat monitorozza, az újdonságok között pedig feltűnt a várva-várt felújított változat kipróbálható verziója is. Habár a Square Enix még nem erősítette meg a demó érkezését, erre valószínűleg hamarosan sor kerül.

Ennek megfelelően a próbakör tartalmáról sem tudunk semmit, de a találgatások szerint a játék első egy órájába tekinthetünk majd bele. A Square Enix az összes expón, így például az E3-on is ezt a demót mutogatta korábban: a beszámolók alapján egy rövid kedvcsinálóról van szó, de legalább minden fontosabb aspektusából bemutatja a játékmenetet.

További érdekesség, hogy a Gamstat rendszerében a Patapon 2 remastere is feltűnt: ezt a játékot még 2017-ben jelentették be, és úgy tűnik, már nem kell sokat várni a megjelenésére.

1.
1.
Ganzer
Ahhoz képest hogy 10 éve a lelkemet odaadtam volna egy ilyen felújított részért, most hidegen hagy. Azért persze majd ha kint lesz egyben az egész, teszek vele egy próbát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...