A Marvel Studios már a Deadpool 3-on dolgozik

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Miután a Disney felvásárolta a Foxot, sokáig bizonytalan volt, hogy mi lesz a stúdió képregény-adaptációinak a sorsa. Nos, a Deadpool-rajongók megnyugodhatnak, Ryan Reynolds sorozata visszatér, méghozzá a Marvel Studios felügyelete alatt.

Ezt maga a színész erősítette meg a Live with Kelly and Ryan című műsorban. Reynolds szerint gőzerővel dolgoznak, és "a teljes csapat" visszatér, további részleteket azonban már nem árult el a készülőfélben lévő projektről, így azt sem tudni, hogy a Marvel megpróbálja-e becsatornázni a folytatást a filmes univerzumába.

Jó hír viszont, hogy a Deadpool 3 valószínűleg megmaradhat felnőtteknek szóló, R-kategóriás mozinak, legalábbis ha hihetünk Paul Wernicknek, a Deadpool-filmek társírójának, akkor a Marvel zöld utat adott nekik, hogy a már megkezdett stílusban folytassák a sorozatot. A mostani bejelentés egyébként nem előzmény nélküli, hogy Reynolds épp ekkortájt posztolt egy fotót a Marvel Studios főhadiszállásáról, ami már biztató előjel volt arra, hogy Deadpool visszatérhet.

20.
20.
kopic
#18: Jaja. A 2. amúgy nekem is jobban tetszett.
18.
18.
br1Koo
Nekem a második jobban tetszett, jobb poénok voltak benne szerintem, meg az egész film jobban össze volt pakolva mint az elsõ. Azt meg elképzelhetetlennek tartom, hogy Deadpool a többi Marvel karakterrel pózoljon. Elvesztené az MCU a hatalmas rajongótáborát ha a szülõk nem vinnék be a gyereket a 18-as besorolás miatt, vagy ami valószínűbb hogy Deadpoolt herélnék ki, csak annak meg nem lenne értelme.
14.
14.
Obi Wan Kenobi
#13: Valószínűleg az emberek már nem tudják hova tenni a véleményt, vagy csak szimplán tényként fogják fel, ha nem rakod elé a "szerintem" szót. Néha már azt se gondolom hogy ehhez érettség kell, annyi ilyen van, inkább érzem egy generáció kórjának, de megadom az esélyt Logic kollégának a fejlődésre.

Nekem egyébként mind a kettő Deadpool nagyon tetszett, bár igaz hogy én még az erőltetett poénokon is nevetek. Viszont ha J.J. Abrams lemásolta az Új reményt, akkor a Deadpool 2 rendezője pofátlanul ellopta a teljes első részt, annyira megegyezik egymással a két rész. Furcsa hogy ő nem kapta annyira a nyakába a szar lavinát.
11.
11.
logic5
Na itt is összejöttek a szekértők, úgy látom :D Vicc már amit műveltek, de komolyan.
9.
9.
SLi
Nagyon rossz volt már az első is, van ami jobban működik képregény formátumban mint a nagy vásznon
Deadpool nagyon jó comedic relief, meg mellékszereplő akár filmen is de max ennyi
3.
3.
Obi Wan Kenobi
Ez a kettő komment nagyon szép egymás alatt.
2.
2.
Yanez
Amilyen szórakoztató volt az első kettő, simán jöhet még minimum egy!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...