Szavazz 2019 legjobb játékaira!

Ahogy azt már szokhattátok, idén is megszavazhatjátok nálunk az év legjobb játékait! Számos kategóriában adhatjátok le a voksaitokat, bő öt napotok van rá, hogy megfontoljátok a döntéseteket.

Kommentek

#38
Megadom a Fallen Ordernek!A Sekiro jobb volt,de férfiasan bevallom,kifogott rajtam....Pedig Bloodbornt eszek reggelire,de a mini bossok kifogtak rajtam(már azok ahol van egy csomó noob és egyszerre támad velük).
#37
#35: Nem tudom, mire gondolsz. Boxon kontrollerrel remek volt, a harci és a lopakodós részek is teljesen vállalhatóak voltak és általában a checkpoint rendszer is tette a dolgát. Egy-két helyen akadtam meg mondjuk úgy fél órára, de kiplatinázott Bloodborne és DS3 után ez nekem már nem válóok.
#36
#34
Nálam idén a Metro es a Transport Fever 2 vitt mindent.
A legnagyobb csalódás kategóriában viszont alig tudtam dönteni a Mechwarrior es a Terminator között...
Remélem a 2020-as év számomra jobb lesz.
Nem mellesleg: BÚÉK mindenkinek :)
#33
Minden évben kevesebbet látok a listán, amivel játszottam, jövőre talán meglesz a 0 is, most az Apex Legends volt az egyetlen, ha jól futottam át.
#32
Amire idén azt mondanám, hogy a legjobb volt: The Plague Tale. Bombameglepetés briliáns grafikával és izgalmas történettel.
#31
#29: No meg rám, ketten vagyunk csodabogarak az egész világon:D És igen, van némi ellentmondás, a közepes az mióta is fos?
#30
#27: A Last of Us miatt szerintem sem kell aggódni. Előre borítékolható, hogy viszi az év játéka címet. Bár én sem aggódom, hogy a többi említett csalódás lenne.
#27
#24: Az ND-nél már miért kellene óvatosság? Eddig az összes játékuk felülmúlta a várakozásokat és elvárásokat. Nem arra az egy kezemen megszámlálható pár “csodabogárra” gondolok akik szerint az nd játékai közepes fosok, hanem a szakma és a gamer társadalom 99%-ára. Az ND miatt te ne aggódjál. De szerintem a Cyberpunk és a Ghost of Susi Ma miatt sem kell.;) Jók lesznek ezek, brutálisan jók!
#26
#22: Detroit folyamatosan tölt, ahelyett, hogy elindulna?
#24
#13: "...The last of us part2, Doom Enternal, Gost of Tsushima..." Ezeknél a lentebb említett címeknél inkább kellene akkor már az óvatosság, pláne a bethesdás játékoknál mostanság, erre te a Cyberpunk 2077 miatt aggódsz, aranyos! :D
#23
#6: Jaja, jövőre kb. ennyi lesz a lényeg: CYBERPUNK 2077!!! :D
#22
#5: Nálam több nagyon jó is volt az idén! :)))

Metro Exodus, + Greedfall van az első helyen, aztán RDR 2 PC-re, + Heavy Rain + Beyond Two Souls játékok szintén PC-re. A Detroit: Become Human sajnos nálam jelenleg még valamiért bugos PC-n, így az lecsúszott, nem igazán tudtam még értékelni.. Év eleje jó régen volt ugye de azért még rémlik, hogy nagyon az elején nyúztam 1 jó kis indie játékot is, a Genesis Alpha One-t, nagyon jó az is! :)
#21
#19: Ring of Elisyum.
Állati amikor négyen ültök a kocsiba, hárman ordítottok hogy ne menj arra de a sofőr arra megy és pár perc múlva hullák vagytok.
Csókoltatlak Bence :)
#20
#18: Lejárt lemez, nekem a roksztar elküldte már a gta7-et.
#19
Melyik játék volt az idén, amelyikkel a legtöbbet foglalkoztatok haverokkal?:)