Switchre tart a Metro Redux?

Habár hivatalos megerősítést még nem kaptunk, a PEGI adatbázisa szerint hamarosan Nintendo Switchre látogat a Metro Redux, amely a sorozat első két részének felújított változatát foglalja magába.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#51
#44: Az a baj hogy a nintendot nem befolyásolja és nem érdekli pár “felvilágosultabb paraszt” szardobálása. Ergó nem te fogod eldönteni hanem a nép. És amíg a nép veszi, addig nem fognak változtatni a jól bevált recepten. Lehet itt lamentálni, hogy így meg úgy jobb lenne de tök felesleges, időpocsékolás. Akkor lenne értelme ha pl az N vezetőségében vagy valami magasabb pozicióban lennél. Így csak falra hányt borsó.
#50
#48: Nekem egész jól megy a Moonlight, egy tetves játékkal szívok - pont amit jó lenne remote-ban nyomni - a Shadowrun. Minden megy faszán, kivéve, hogy streaming-nél nem látszódnak a mentéseim.... Úgyhogy max előröl tudnám kezdeni....
#49
#48: Akkor sz*pj*n*k lovat, jövő héten továbbképzés és gondoltam God of War-ozok közben, de így kuka, marad a jó öreg 2DS, majd lomizok hétvégén vmi játékot hozzá.
#47
Lehet, hogy az én gépemben van a hiba, de wifi nélkül el se engedi indítani a PS Remote Play-t.

https://i.imgur.com/qkRHf1S.jpg
#46
Felraktam a Geforce Now-t mobilra, hogy kipróbáljam, erre az a sz*r Xbox controller-ként ismerte fel a dualshock-ot, úgyhogy kisérlet sikertelen lett :-(
Ha jól látom PS Now nincs android-ra, pedig jó lenne jövő héten továbbképzésen God of War-ozni egy pöttyet.
#45
Oké,hogy gyenge a gép,meg drága,de hol tudnék még handheld Mortalozni,leszámítva amit Ultimate ír,de se telóm,se gépem hozzá..:)
#43
"Pc-n és konzolokon megy a rinya, hogy nincs semmi új, szarnak a gameplayre, csak a látványra mennek. Ennek tökéletesen ellenemegy a switch"

Vagy csak az N-nél eggyel több dologra szarnak :)
#42
#40: Ezzel egyetértek, azoknál a játékoknál amiket ezen játszok, nekem se merült fel az hogy milyen gyenge lenne a gép. Az meg egy másik kérdés hogy érdemes-e a Nintendo-nak azon “küzdenie” ( hogy mennyire fontos ez ) hogy olyan gépe legyen amitől a gép komolyabban szóba jöhet multis cimeknél is a konkurenciával összehasonlítva. Ez persze jó lenne ha az ember 1 konzolban gondolkodik, másrészt meg nem biztos hogy kell egy harmadik “ugyanolyan” konzol, ami a teljesítményben versenyzik a többivel.... Az ár már más téma, való igaz hogy az N elég pofátlan felárral dolgozik. Főleg a játékoknál érzem hogy pl. a launch-kor kiadott játékok is simán teljes áron vannak még mindig a store-ban. Néha van akció, de elég ritka....
#41
#39: Nem, a hangsúly itt azon van hogy a Switch-et tényleg szinte kizárólag az exek adják el. A ps exei mondjuk inkább csak “segítik” a választást.
#39
F*szom se ért már titeket.
Sony-nál jó a sok eladott ex, mert az minősíti és adja el a konzolt.
Nintendo-nál rossz a sok eladott ex, mert az minősíti és adja el a konzolt.