Pletyka: idén is érkezik egy új Switch-modell

Lapértesülések szerint az év közepén újabb Switch-modellt dob piacra a Nintendo, amelynek a gyártása a negyedév végén veszi kezdetét. Azt még nem tudni biztosan, hogy a sokat pletykált Switch Próról van-e szó.

A tajvani DigiTimes értesülései szerint 2020 közepén is érkezik egy új Switch-modell: a következő változat magnéziumötvözet borítást és új procit kap, míg a gyártása várhatóan a negyedév végén kezdődik. Mindez egybecseng a Wall Street Journal újságírójának, Takashi Mochizukinak az értesüléseivel, aki korábban azt írta, a Nintendónak a tavaly piacra dobott Switch Lite-on és a vérfrissített alapgépen túl is "vannak ötletei, hogy kitolja a platform életciklusát".

Ennél több konkrétum nem látott napvilágot, és érdemes azt is megemlíteni, hogy a DigiTimes pletykái nem mindig pontosak - a Nintendo természetesen nem kívánta kommentálni a híreket. És bár a tajvani lap írásából nem derül ki egyértelműen, hogy miről van szó, tény, hogy régóta csicseregnek már a madarak egy "Switch Próról", amely a Switch valamivel drágább, felturbózott kiadása lehet. Az elemzők egy része is arra fogad, hogy a Nintendo készül valamivel az idei évre, a Kantan Games vezérigazgatója szerint (via GamesIndustry.biz) szinte biztos, hogy a kiotóiak nem fogják szó nélkül hagyni a következő generációs PlayStation és Xbox érkezését.

4 komment - szólj hozzá!