106 millió eladott példánynál jár a PlayStation 4

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 7.
  • Biznisz
Link másolása
Hazai idő szerint ma hajnalban elrajtolt az idei CES, aminek ezúttal is Las Vegas ad otthont. A technikai kütyük expóján a Sony is jelen van, a közel egyórás előadásukon azonban semmi új nem derült ki a PlayStation 5-ről.

A PlayStation elnöke, Jim Ryan ugyanis a pletykákkal és várakozásokkal ellentétben mindössze csak az idei év végén megjelenő újgenerációs konzol logóját leplezte le, illetve megerősített olyan specifikációkat, amiket már régóta ismerünk.

Az előadás legérdekesebb része így inkább az volt, amikor Ryan a még mindig jól fogyó PlayStation 4 kapcsán közölt számadatokat. A PlayStation elnöke ugyanis elárulta, hogy már 106 millió eladott példánynál jár a PlayStation 4, ami ugyan még messze van a PlayStation 2 közel 155 milliós végeredményétől, de így is megsüvegelendő teljesítmény. Ryan azt is elárulta, hogy eddig közel 1,15 milliárd játékot értékesítettek a konzolon, a 2016 októberében bemutatott PlayStation VR-ból eddig 5 millió darabot tudtak elpasszolni.

Ami a szolgáltatásokat illeti, ott a PlayStation Network 103 millió aktív havi felhasználóval büszkélkedhet, míg a PlayStation Plus előfizetőinek a száma jelenleg 38,8 millió tagot számlál.

A teljes, közel egyórás előadást itt tudjátok visszanézni:

11.
11.
Szóval a ps-ről mutattak egy logót, és bemutattak egy Sony elektromos autót ffs.
9.
9.
delphijos
#7: "Gondolom nem 14 milla használja napi 24 órát a steamet"

Nem, de abból hogy van olyan hogy egyszerre 14 millióan játszanak ( tegyük fel hogy mindenki játszik ) még miért következik hogy akkor naponta 100 milliónál több EGYEDI felhasználó játszik naponta ???

Ugyanolyan logikátlan, mint a másik "megállapításod":

"106 milliót 5-6 komolyabb játékkal érték el"
8.
8.
#3: Hülyeséget beszélni kár volt idejönni...

A belépett felhasználók száma nem egyenlő az aktív játékosok számával. Ha egy játékkal egyidejűleg már 100 ezren játszanak, az kiemelkedő eredménynek számít.

Egyébként meg kifaszt érdekel, hogy mi van a Steamen? Ez a hír nem arról szól, hanem arról, hogy 106 millió PS4 fogyott hat év alatt, ami megsüvelendő teljesítmény, ebben a generációban eddig még egy konzolnak sem sikerült ez. Az Xboxnak meg nem is fog. :-D
7.
7.
#5: Gondolom nem 14 milla használja napi 24 órát a steamet.

#4
Ebben igazad van.
5.
5.
delphijos
#3: "Nyugodtan mondhatjuk, hogy 1 nap alatt kb annyian játszanak csak a steamen mint amennyi PS4-et eladtak."

Ez az okfejtés hogy jött össze.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...