Origin Big O - PC és konzol egyszerre

Az Origin bemutatta a Big O-t, amely egyszerre PC és konzol - és ezt tessék szó szerint érteni. A gyártó legújabb számítógépének házába kérhetünk egy Xbox One-t vagy egy PlayStation 4-et is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#26
#14: Te lehetsz itt a legokosabb. Mint írtam TV-vel használom a gépem, ami nyílván csak egy hulladék lehet. Véletlen se feltételezd az ellenkezöjét, még a végén nem lenne igazad.
#24
#16: "Az meg vicc hogy képtelen volt megoldani (állítólag) hogy a tévé elött az egér+bill kényelmesebb legyen mint egy asztal elött ücsörgés..:D"

Kinek mi a kényelmes.Nem szeretek fekve játszani, de még filmet nézni sem.Kontrollerrel játszani meg khm... .nagyon utálom.Nekem egy masszázs fotel van a gép előtt, így nyugodtan állíthatom kényelmesebb mint az ágy :).
#23
#16: Az meg a másik, hogyha modern TV-d van akkor fogod a HDMI-t, ami visz hangot és a tv-t rákötöd a hifire és kész a nem prüncögős hang. Kicsit filterezheti de sokkal jobb mint a monitoré.
#19
Már bocsi, de belinkelsz egy cikket, ahol több "katgóriában" nyer egyébként a monitor, leírják szépen, hogy attól fűgg melyik a jobb, hogy mire használod, leírják azt is, hogy egyébként az újabb konzolok esetében mindenképp a Tv az ajánlottabb, leírják, hogy a tv alapvetően a casual-ebb élmény, de 60+ fps teljesítményhuszároknak (jelen) annyira nem ideális, és jössz az "egyerelműen nettó faszság idióta vagy" stílusoddal. Bocsi, 144hz-es monitort használok, adaptive syncet, fullra bekalibrált monitort, nekem speciel még az immerziót is jobban segíti a monitor. A kényelemről annyit, hogy normálisan beálítorr asztal, minotor és szék kérdése is a dolog. Én szeretem mindkettőt egyébként.
#12
#11: A PC a konzolt élményben? Tudom, hitvita, de azért azt hogy elnyúlsz egy kanapén, egy szál kontrollerrel a kezedben, egy hatalmas TV előtt, mondjuk a The Last of Us-al, azt nehéz élményben überelni egy PC-n. Persze, ez azért szubjektív.
Mondom ezt úgy hogy nincs konzolom, és nem is volt.
#11
#7: Az élményben fossáveri a TV a monitort na barátocskám ez az ordas nagy f@szság. Az PC meg a konzolt, a Switch meg a mobil gaminget nem? Jézusom, kár is erre reagálnom. Alig várom hogy újra monitorral használhassam a gépem. Részemröl ennyit arról mennyivel szarabb is monitoron játszani.
#10
#3: Azt hiszem tudom miröl beszélek, évek óta TV-vel használom a gépem. És a bill+egér kombó még jól megoldott kütyükkel se kényelmes valamint nem minden jó controllerel. A PC használat asztalnál ülve a megfelelö. Persze a konzolt is kötheted monitorra, de mivel nincs külön hangkimenete a gépnek ott mindig a hanggal kell szarakodni. Egy moncsiba épített gagyi zajkeltökkel meg nem igen játszadoznék.
#9
#5: Igen. De van Pro verzió is, ott még neked fizetnek mert megveszed.
#8
#7: Vannak ilyen dogmák amik beragadnak a köztudatba, pl mint az hogy francia autót ne vegyél. Ami lehet, hogy egykor igaz volt de már rég nem az.
Én monitorral és TV-vel is használom a PC-m. Bizonyos játékoknál jobb szeretem asztalnál ülve, más játékoknál meg az ágyra ledőlve TV-n kontrollerrel nyomva.

Biztos meglessz a célközönsége ennek az egybe gépnek is. Viszont ha én ilyenre vágynék tuti magam építeném meg.