Origin Big O - PC és konzol egyszerre

Az Origin bemutatta a Big O-t, amely egyszerre PC és konzol - és ezt tessék szó szerint érteni. A gyártó legújabb számítógépének házába kérhetünk egy Xbox One-t vagy egy PlayStation 4-et is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#26
#14: Te lehetsz itt a legokosabb. Mint írtam TV-vel használom a gépem, ami nyílván csak egy hulladék lehet. Véletlen se feltételezd az ellenkezöjét, még a végén nem lenne igazad.
#25
#24: Ki beszélt ágyról? :)
#24
#16: "Az meg vicc hogy képtelen volt megoldani (állítólag) hogy a tévé elött az egér+bill kényelmesebb legyen mint egy asztal elött ücsörgés..:D"

Kinek mi a kényelmes.Nem szeretek fekve játszani, de még filmet nézni sem.Kontrollerrel játszani meg khm... .nagyon utálom.Nekem egy masszázs fotel van a gép előtt, így nyugodtan állíthatom kényelmesebb mint az ágy :).
#23
#16: Az meg a másik, hogyha modern TV-d van akkor fogod a HDMI-t, ami visz hangot és a tv-t rákötöd a hifire és kész a nem prüncögős hang. Kicsit filterezheti de sokkal jobb mint a monitoré.
#22
#21: Én szigorúan csak játék szempontból írtam.
#21
#20: Akkor is jo ha játék mellett mást is csinálsz mondjuk két monitor.
#20
#19: Semmi baj ott a konklúzió.
Leírja, monitor a kompetitív játékosnak aki multizik. Pont. Igen faszság mert ez lett leírva lentebb erre írtam hogy faszság:
"A PC-t jobb asztallal és monitorral használni"

Egy átlag (nem casual) gamernak aki nem multis top akar lenni bizony atévé kategóriákkal jobb és eleve nagyobb élményt nyújt. Ez van.
#19
Már bocsi, de belinkelsz egy cikket, ahol több "katgóriában" nyer egyébként a monitor, leírják szépen, hogy attól fűgg melyik a jobb, hogy mire használod, leírják azt is, hogy egyébként az újabb konzolok esetében mindenképp a Tv az ajánlottabb, leírják, hogy a tv alapvetően a casual-ebb élmény, de 60+ fps teljesítményhuszároknak (jelen) annyira nem ideális, és jössz az "egyerelműen nettó faszság idióta vagy" stílusoddal. Bocsi, 144hz-es monitort használok, adaptive syncet, fullra bekalibrált monitort, nekem speciel még az immerziót is jobban segíti a monitor. A kényelemről annyit, hogy normálisan beálítorr asztal, minotor és szék kérdése is a dolog. Én szeretem mindkettőt egyébként.
#18
#17: Az olyan apróságokról már nem is beszélve vajon mi az egészségesebb, a monitortól fél max 1 méterre bambulni a képbe vagy egy tévétől 2-3 méterre ülni....
#17
Egy viszonylag friss szuper kis összevetés a témában.
https://www.wepc.com/tips/monitor-vs-tv-gaming/

Gyakorlatilag képminőség és élmény, valamint komfort kategóriában a tv lazán győz az érvekkel. Amiben a monitor jobb az a képfrissítés amivel kvázi kitörölheted hacsak nem valami multis nagymókus vagy akinek ez fontosabb mint a jó kép, az input lag amire ugyan ez mondható el pláne hogy a userek színe java nem is érzékeli jobb tévé mellett nem beszélve arról hogy hány gamer monitor van aminek hasonló inputlagja van mint egy jobb tévének, és az ár mert olcsóbb bár ez ugye attól függ mekkora és milyen tévével vetjük össze a mesés gamer monitort....
Több kategóriában nyer a monitor,csakhogy ezek olyan kategóriák amik nem a játékÉLMÉNYT hanem a gaming teljesítményt növelik főként multiban.

"If you’re a competitive gamer who wants to top the leaderboards, get into esports and push yourself as far as you can go, get a gaming monitor.

But for the social gamers out there, a TV might just offer a better gaming experience for you."


Ennyit erről. Bár multizom hobbiszinten, de bőven elég rá a tévé lazán darálok vele online mint egykor a klánozós időmben. De sokkal fontosabb gaming szempontjából az élmény a képminőség,képméret és a kényelem amiben igen a tévé fossá veri a gamer monitorokat.
#16
#14: Az meg vicc hogy képtelen volt megoldani (állítólag) hogy a tévé elött az egér+bill kényelmesebb legyen mint egy asztal elött ücsörgés..:D
Nem tudom nekem erre kvázi 5 perc gondolkodás kellett és azóta is hátradőlve maximális kényelemben tolom a pc-t ha kell az egér billel,neki nem sikerült..:D

A hangkimenetes dolog külön röhej lévén a pc-t is ugyan úgy másik hangforrásra kell kötnöd akárcsak a konzolt ha nem akarod hogy a monitor prüncögőiből szóljon, tehát eleve vicc érvként felhozni.. Nincs külön hangkimenete a gépnek..What? Végülis a slimet leszámítva ott figyel az optikai..:D
#15
#12: Hagyd rá ebből a kommentből már világos hogy sötét, aki csak fújja az ősrégi lég lejárt mantrát...
#14
#11: Személyes tapasztalat de ahogy érzed. Igen agyonveri. Különösen az oled és egykori plazma tévék,de az újabb VA panellal szerelt tévék is. Tőlem aztán vergődhetsz ezen, de nem attól lesz valami húdemekkora élmény mert 200hz-en fut... A game monitorokba a panelek színe javát egy két kivétellel az AUO gyártja. Prémium áron. A világ egyik leghulladékabb ázsiai panelgyártója iszonyatos mennyiségű problémával. Baromi gyors panelek de a képminőségük már egy több éves Samsung KS7000-től is fényévekre van. Használd monitoron, te egy olyan ember vagy aki a büdös életbe nem kötötte rá a számítógéppet egy valamirevaló tévére csak a szokásos faszságot tolod zéró tapasztalattal. Használd egészséggel a monitort, de baromságot ne terjessz pláne azt hogy a pc ott adja az igazi élményt.
#13
#8: Az mondjuk pont hogy egykor nem volt igaz ma már annál inkább..:D
#12
#11: A PC a konzolt élményben? Tudom, hitvita, de azért azt hogy elnyúlsz egy kanapén, egy szál kontrollerrel a kezedben, egy hatalmas TV előtt, mondjuk a The Last of Us-al, azt nehéz élményben überelni egy PC-n. Persze, ez azért szubjektív.
Mondom ezt úgy hogy nincs konzolom, és nem is volt.
#11
#7: Az élményben fossáveri a TV a monitort na barátocskám ez az ordas nagy f@szság. Az PC meg a konzolt, a Switch meg a mobil gaminget nem? Jézusom, kár is erre reagálnom. Alig várom hogy újra monitorral használhassam a gépem. Részemröl ennyit arról mennyivel szarabb is monitoron játszani.
#10
#3: Azt hiszem tudom miröl beszélek, évek óta TV-vel használom a gépem. És a bill+egér kombó még jól megoldott kütyükkel se kényelmes valamint nem minden jó controllerel. A PC használat asztalnál ülve a megfelelö. Persze a konzolt is kötheted monitorra, de mivel nincs külön hangkimenete a gépnek ott mindig a hanggal kell szarakodni. Egy moncsiba épített gagyi zajkeltökkel meg nem igen játszadoznék.
#9
#5: Igen. De van Pro verzió is, ott még neked fizetnek mert megveszed.
#8
#7: Vannak ilyen dogmák amik beragadnak a köztudatba, pl mint az hogy francia autót ne vegyél. Ami lehet, hogy egykor igaz volt de már rég nem az.
Én monitorral és TV-vel is használom a PC-m. Bizonyos játékoknál jobb szeretem asztalnál ülve, más játékoknál meg az ágyra ledőlve TV-n kontrollerrel nyomva.

Biztos meglessz a célközönsége ennek az egybe gépnek is. Viszont ha én ilyenre vágynék tuti magam építeném meg.
#7
#2: "A PC-t jobb asztallal és monitorral használni"

Ordas nagy faszság. Egy 34 colos ultrawide acer predatortól szabadultam meg tavaly és mosolygó arccal tetem mindezt inkább az 55 colos tévémen játszok a pc-vel is....És hiába van a bill mellett a gamer egér. Pc multin kívül semmire nem használom,de ha használom azt is ugyan úgy kanapéba hátravágódva mint a controllerrel.
Lassan a tévék is rámennek a VRR/Freesync/Gsync vonalra 100hz mellett, annál több meg hacsak nem komolyabb versenyszerű multiplayer gamingról van szó baromira felesleges is. EGy nagy tévé jóval nagyobb élményt ad mint egy szaros monitor legyen az akár hiperszuper 30+ colos 200HZ csoda, köszi nem kell. Annyi pénzért már egy komolyabb oledet kapsz 100hz vrr/frees/gs támogatással, fossáveri a monitorokat élményben, márpedig a játéknak ez a lényege... Ez a monitorra való a pc dolog már 10-15 éve az FHD plazmák elterjedésekor is egy ordas nagy baromság volt,mára pláne az.