Extrákkal tart Switchre a Devil May Cry 3

  • Írta: szlav
  • 2020. január 8.
  • Hír
Link másolása
Az első két rész után február 20-án végre a Devil May Cry 3 is ellátogat a Nintendo hibridkonzoljára. A széria rajongói közül sokan a harmadik epizódot tartják a legnagyobb becsben, ennek apropóján pedig a Capcom bedob valami extrát.

A Devil May Cry 3 eredetileg Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re felújított változata hamarosan Nintendo Switchre is ellátogat, a hírek szerint pedig a legújabb port tartogat majd néhány új meglepetést is.

A játék producere, Matt Walker a franchise Twitterén üzent a rajongóknak: az egyperces videóban elhintette, hogy Dante 15 évvel ezelőtti kalandja még több újdonsággal bővül a Switch-változatban. Azt egyelőre nem árulta el, hogy pontosan miről van szó, de felsorolt három dátumot (január 16-át, 30-át és február 13-át), amikor érdemes lesz figyelemmel követni a fejlesztőcsapat hírfolyamát. Ennek fényében elképzelhető, hogy nem egy, hanem egyből három új fícsörrel gazdagodik majd a port.

Walker egyébként külön kihangsúlyozta, hogy a csapat kifejezetten "motiváltnak" érzi magát azzal kapcsolatban, hogy valami extrát hozzácsapjanak a csomaghoz. A szóhasználat nem véletlen, Vergil egyik egysorosára utal, ami később egy kisebb mémmé vált az interneten. Vergil egyébként játszható karakter volt a játékban, így valószínűnek tűnik, hogy hozzá kapcsolódnak majd az újdonságok.

4.
4.
Azatoth
Tavaly nyáron pótoltam a (majdnem) teljes szériát első résztől. Előtte csak a DmC újragondolással játszottam, ami egyébként nagyon tetszett és kb. az összes létező játékmódban befejeztem (kivéve Hell or Hell).
Az első két rész szerintem manapság már nagyon nehezen emészthető és helyenként elég nevetséges (azóta olvastam a készítésük körülményeit, szóval értem a problémákat).
A 3. viszont tökéletesen élvezhető volt ilyen sok év elteltével is. Ennél éreztem először, hogy normálisan működik a kombó rendszer, az ellenfelek és úgy általában a design is rendben volt és még valami értelmezhető történet is akadt. Ezzel játszottam a legtöbbet a régebbi részek közül.
A 4.-en már csak átszaladtam, de az is tetszett, az 5.-re viszont elfogyott a lendület, abba csak belenéztem, úgyhogy még hátra van. Ebben mondjuk szerepe van annak, hogy a RDR2-vel együtt szereztem be, amibe szintén úgy gondoltam, hogy csak belelesek először, de aztán ott is maradtam. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...