Már idén megjelenhet az Overwatch 2?

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 9.
  • Pletyka
Link másolása
A PlayStation brazil részlege kicsit túlbuzgó volt, egy időközben eltávolított Twitter-bejegyzésben ugyanis határozottan állították, hogy idén jelenik meg a tavalyi BlizzConon leleplezett Overwatch-folytatás.

A tavalyi BlizzConon mutatkozott be az Overwatch folytatása, aminek az lesz a legnagyobb újdonsága, hogy most már egy történetközpontú PvE-játékmódot is kapnak majd a rajongók. Ennek is köszönhető, hogy aki szeretne a küldetésekkel játszani, annak valószínűleg meg kell majd vásárolnia a játékot, míg akik csak a kompetitív módban szeretnék kiélni magukat, azoknak az eredeti Overwatch is belépőt jelent a multiplayer újdonságaihoz. A folytatás és az eredeti epizód ugyanis egy közös, megosztott multiplayer környezetben fog létezni, amiben minden eredeti játékos eléri majd az Overwatch 2 hőseit, pályáit és frissítéseit is.

A bejelentéskor nem esett szó a játék megjelenési dátumáról, de nem kizárt, hogy már idén kézhez kapják a rajongók a folytatást. Erre utal - már ha nem tévedésről van szó -, hogy a PlayStation brazil részlege egy időközben eltávolított Twitter-üzenetben épp azt ecsetelte, hogy 2020 lesz az az év, amikor az Overwatch 2 megjelenik PlayStation 4-re. Valamiért a bejegyzésben szerepelt egy link is, ami egy Aaron Kellerrel, a játék rendezőjével készített korábbi interjút rejtett, de ebben nem volt utalás az Overwatch 2 megjelenésére.

Az Overwatch 2 PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...