GDC 2020: Íme, a fejlesztői díjátadó jelöltjei

Idén huszadik alkalommal rendezik meg a Game Developers Conference-t, ennek a betéteseménye a Game Developers Choice Awards, ahol a fejlesztők szavazhatnak a kedvenc játékaikra.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#33
#29: Át tudom érezni. :) nehéz téma, mert az ember gyarló és néha alig várom, hogy megszabaduljon tőlük, aztán amikor nincsenek ott, vagy nem látom a fiaim magam körül elalváskor (nagyon ritka), akkor az a baj. :)
#32
#25: Azt hiszem valami guiness rekorder is volt átvezető videó mennyiségben. Ami alapvetően nem lenne gond de nagyon aránytalan volt ahogy rémlik. Quantum breakben is ez zavart például. Ott még tetőzte nálam, hogy élőszereplős is. Valahogy nem jön be. Na de megjött a kedvem a MGS3-hoz, aminek így most nem örülök. :)
#30
#26: Ez a lista csak az amikkel "játszom". :) és akkor ott a rendszeres R6:Siege és BF 1-4-5 a haverokkal.
#29
#23: Hosszú évek óta, most vettem ki két szabadnapot úgy, hogy asszony dolgozni a csajok oviban a fiam meg suliban. Ne tudd meg milyen fura volt a "magány" és hogy reggel a steamen nézve Fallout New Vegas 9 óra most meg 20 :P
Azt hiszem rendszeresíteni fogom a szabadságolást :D
#28
#25: 'jóvan, folytassad csak te is.... :D
#26
YanezModerátor
#23: Csak ennyi? Ne tudd meg az én listám mekkora!
#24
Fene egye meg ezt a sok openworld szutykot... 10-15 órás minőségi lineáris szórakozást akarok... Vagy legalább lenne annyira szar ezeknek a központi része, hogy ne érdekeljen...
#23
#21: Nekem ne mondd... RDR2 félbehagyva, Days Gone félbehagyva, AC: Odyssey lassan de biztosan haladgat, Disco Elysium is, Shadow of the Colossus még hátra, Witcher 3 félbehagyva, Death Stranding miatt a pszichiátriai kezelés félbehagyva, márciusban Wasteland 3, Áprilisban Cyberpunk, Májusban TloU2... Passzíváltatnom kéne a házasságot egy félévre és a gyereknevelést, hogy legalább kicsit utolérjem magam...
#22
YanezModerátor
#20: Ha belemerülsz a 2-be, egész jó játék alakul belőle. A 3 viszont... egy mestermű, minden tekintetben. A 4 is rohadtul tetszett nekem! Sőt! Ott kaptam mindenre választ! ;)
#21
#20: Fene essen beléd. Hát nem elég nekem a bostani backlist? Nem? :d
#20
#18: Nem. A 2 nekem nem tetszett amennyit láttam belőle anno, szerintem katasztrófa volt az irányítása, annyi gombot kellett lenyomva tartani, hogy falhoz lapulva lőjek, hogy azzal egy Boeing-et is el lehetne vezetni... A 3. és a 4. szinte teljesen kimaradt platform hiányában. Úgyhogy nekem a MGS széria lényegében kimerül abban, hogy az 1. részt félistenként imádom és az egyik kedvenc játékom evör. Idénre be van tervezve, hogy a 2-t kibelezem, ha fene fenét eszik is, és szeretnék haladni tovább. De igazából a 2-t is csak azért csinálnám meg főleg, mert a 3-ról tényleg csupa jót hallani.
#17
#16: *egy, kiadó, meg kapott, ami nem....
éjjjjj
#16
#11: Szerintem meg már az mgs5 az akart lenni mint ez, vagy valami hasonló.
Ment a nagy "fejlesztés" és eg ilyen semmi nudli let mint ez.
Készült készülgetett . A koadó megkapot valamit aminem volt játékként értelmezhető.
És sebtében az utolsó pillanatban belgányolták azt amit most látsz.
Látszik az egészen.
A másdik epizóban (ez a hülye idióta azt hiszi filmet csinál, beharangózó a a következő részből bazmeg) ugyan azokat a küldiket kapod, ugyan oda csak, meg van fejelve valami hülyeséggel (nem vehetne észre mert csak) meg hasonlók.
Ez a faszi egy dilettáns.
A konami nem véletlenül tette lapátra.
#15
#14: Én speciel pont tavaly játszottam végig a Metal Gear Solid 1-et hosszú idő után először. És beszarás milyen jó még mindig.