Resident Evil 3 - komoly változásokra számíthatunk

A Resident Evil 2 gyakorlatilag újraértelmezte a remake fogalmát, és hasonlóan tesz majd az idén áprilisban érkező Resident Evil 3 is. Néhány karakterre nagyobb hangsúly kerül, cserébe viszont búcsút inthetünk pár játékelemnek.
  • Írta: szlav

Kommentek

#9
#7: Ja tényleg! Igazad van, rosszul emlékeztem, valóban új rucikat tartalmazott a szekrény és nem pedig fegyvert. Sajna már több mint tíz éve nem nyomutlam a classic részekkel, valahogy nem visz rá a lélek. De amúgy annak ellenére, hogy R2make-ben minden sz@rért külön kell fizetni maga a játék nekem nagyon tetszik, szerintem rohadt jól sikerült. Viszont én nem feltétlenül a készítők anyagias hozzáállására próbáltam utalni, ami amúgy tényleg észrevehetően nagy, hanem arra, hogy ma már az olyan jellegű összetettebb feladatok-talányok minimális agytornát igénylő játékmenete nem nagyon illik be a mai mainstream játékok világába sajnos.
#8
Csak azt nem értem miért váltották le a rendőrautókat ilyen 60-as évekbeli baltával faragott modellekre. Tán nem bírja az engine a kerekebb dolgokat? Az előző remake-ben is idegesített.
#7
#6: Brad-nél a kulcs a dark room-ban a szekrényt nyitotta, amiben nem fegyver volt, hanem úgy lehetett átöltözni az alternatív ruhákba. Ezt a játékelemet én vártam még a játékba megjelenés előtt, de rájöttem, hogy a fizetős DLC ruhákkal semmi nem veheti fel a versenyt. 28,9 € az összes DLC a játékhoz a mai napon, amiből 3-ak a másik ruhák darabonként, 3 az eredeti zene, a régi kockás modellek ingyenesek és még 5 € az All Unlock, vagyis a korlátlan lőszeres fegyverek. Ezek mind olyan dolgok, amik régen a játékon belül ingyenesen intézhetők voltak, a Resi 3-nál meg ugye pont a Mercenaries kellett a jó, örök lőszeres dolgokhoz. Hát most gondolom majd lesz hozzá DLC.
#6
Engem nem hat meg a dolog. Ez a több befejezés dolog is szerintem ma már sokaknál nem működne úgy mint régen ahogy a Capcom az ilyesmit csinálta. Mint pl. az eredeti második részben ha elkezdted a játékot és mondjuk úgy jutottál el az őrsig, hogy közben nem vetted fel sehol a lőszereket amik az utcán itt ott elvoltak szórva, akkor beadott egy zombi stars tagot, nevezetesen Brad Vicers-t a őrs elötti lépcső alatt és ha leterítetted kaptál tőle egy kulcsot, ami bent a rendőrség egyik helyiségében lévő szekrényéhez való, amiben egy szép kis csúzli várt amit amúgy nem kaphattál volna meg sehogy máshogy. Ergo nem volt minden az ember pofájába rágva, neki kellett rájönni minden titokra, olykor véletlenül. Az ilyesmi, vagy konkrétan ez a többféle befejezés a mai kor felfogásában úgy nézne ki, hogy eljutsz egy pontig, ott a játék hirtelen választás elé állít, amit lezavarhatsz egy A, vagy egy B gomb lenyomásával, majd a végén tökugyanúgy történik minden, csak éppen a vége átvezető alatt más ül veled a helikopterben. Hát köszi, ha ilyesmi lenne akkor inkább ne is tegyék bele mert ez szánalmas. A Mercenaris módot mondjuk kicsit sajnálom, de majd a Resistance féle multi talán kárpótol érte.
#5
#3: Ugyan ez a véleménye. Kivenni olyan dolgokat amik jól működtek... miért nem csapnak hozzá még pár chapter-t az eredeti gamehez. Vagy csinalnak hozzá még dlc-t. Na az igen, az adna hozzá a játékhoz. De az h. kivesznek belőle játékmódókat és nem kapunk helyette mást. meg tökmindegy hogy visszük végig ugyse történik változás is egy barom húzás, már ha benne volt a 20 évvel ezelöttibe is. mind1 innen mar csak nem basszák el.
#4
#3: Na mondjuk a Mercenaries-módot én is nagyon sajnálom
#3
Meehh...se több befejezés ami az újrázást mézesmadzagként húzza...Se merc a rohadt multi miatt....Nem jó hírek...capcomot megcsapta a pénzszag....
#2
Olvastam egy cikket, amiben ez, vagy ehhez hasonló volt írva: “A játék úgy tartja fent a folyamatos feszültség érzetet, hogy folyamatosan menekülni kell majd Nemezis elől.” Ezt talán ne erőltessék. Emlékszem még a 3-ra. Ott időközönként jött a nagy vicsor és az úgy, abban a formában nekem jó is volt.
#1
Nehogy Mar azt probaljak Meg beadni hogy a mercenaries jatekmodba olyan Sok energiat kell befeketetni. Na mindegy amugy imadom a resident evil Sorozatot, az otot is, es a mercenaries jatekmod mindig is az egyik kedvencem volt.