Xbox Series X - csak később jönnek az exkluzívok

Úgy tűnik, hogy a Microsoft ahelyett, hogy egyetlen konzolra tenné fel a pénzét, az egész Xbox termékcsalád folyamatos sikereiben bízik. Matt Booty elárulta, hogy a Series X nyitócímei a Microsoft többi platformján is elérhetőek lesznek.
  • Írta: szlav

Kommentek

#301
#300: Fontos a tflops de túl nagy jelentőséget tulajdonítanak neki. Az architektúrára leszek kíváncsi. Hiába hasonlítanak a pécékhez ezek még mindig konzolok. Máshogy is felhasználhatjàk az erőforrásokat. Kíváncsi vagyok Cerny mit talált most ki.
#298
#297: Persze, hogy felesleges. Olyanokkal nem lehet vitázni akiknek az a hitvallása, hogy csak a Sony papa csinálhat bármi jót. De ez nem jelenti azt, hogy ettől még nem lehet vicces. :)
#297
Kicsit azért felesleges a vita, mert ha jön egy “mindenre IS” game, úgyse tudjuk meg soha hogy milyen lehetett volna ha csak Series X-re jön. Majd ha ilyen is lesz, akkor valamennyire lesz összehasonlítási alap. Én a sokkal gyengébb CPU miatt vagyok kicsit szkeptikus ( persze csak a S-nél ) , meg a töltési idők miatt.
#296
#295: Richard-ot elismerem mint “komoly szakmai csóka”, és ő végig amellett érvelt, hogy szerinte ez egy jó dolog. Ezt a John nevű csávót nem ismerem, viszont a végére ő is elismerte, hogy csak az ördög ügyvédjét játszotta.

Amúgy ha tényleg úgy gondolod, hogy a vásárlóbarátság egy szubjektív dolog, akkor amikor én azt mondtam, hogy ez egy vásárlóbarát lépés, akkor azt logikusan csak az én szubjektív nézőpontomra érthettem, tehát innentől kezdve teljesen értelmetlen, hogy te miért kötöttél bele. ¯\_(ツ)_/¯
#294
#293: Nem, én nem így emlékszem.
“Szar lehet úgy élni, hogy elhiszed, hogy egyik vagy másik vásárlóbarátabb a másiknál.”
#292
#291: Ez a videó azért tetszik, mert mindkét fél végig egyetértett abban, hogy ez egy “pro-consumer” lépés. Mi is volt a te álláspontod ezzel kapcsolatban?
#290
Azt..mennyi hozzászólás, úgy látszik semmi sem érdekli annyira a forumozókat, mint egy xbox hír...
#288
#287: Jah, az lemaradt, hogy végül csak megjött ps+ba egy herélt változat.
#287
#284: Volt. Ezen volt a nagy felháborodást mert alapból úgy harangozták be a játékot hogy megjelenésekor kap egy PS+ verziót is. Aztán a játék csúszott de megjelenés után több hónappal később se jött a ps+ verzsön.
Sokan azt kiabálták, hogy amiért sikeres lett a játék, biztos azért nem jön az ingyenes. Szóval, nagy vergődés volt...
#286
#282: Sajnos nem. Bár elvoltam a 2 és Autosporttal is és a mostani grid jobb ezeknél de még így sem ér közelébe sem az elsőnek, szerintem.
#282
#280: De mit néztem el a sonynak. Írtam hogy ebben fszfejek voltak. A Grid nem is gondoltam volna hogy olyan jó hogy egy lapon lehet említeni a Forzával. Az új grid részre is értendő?