E3 2020: A Sony idén is kihagyja az expót?

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 11.
  • Pletyka
Link másolása
A Video Games Chronicle készített egy elemzést, amiben részben arra keresik a választ a szerkesztők, hogy mikor is mutatkozhat be hivatalosan a PlayStation 5. Nagyon úgy néz ki, hogy nem az E3-on.

Az idei E3 kifejezetten izgalmasnak ígérkezik, hiszen év végén új konzolgeneráció érkezik. A Microsoft már hivatalosan is leleplezte az Xbox Series X-et, így biztosak lehetünk benne, hogy a redmondiak legkésőbb az idei E3-ra tervezett konferenciájukon jelentik majd be a főbb részleteket, a pontos megjelenési dátumot, az árcédulát és a gép(ek) pontos specifikációit.

Hasonlót várnánk a Sonytól is, a Video Games Chronicle elemzése szerint azonban a japánok ismét külön utakon fognak járni, így azután, hogy tavaly kihagyták az expót, valószínűleg idén sem lesz dedikált konferencia, illetve kihelyezett standja a Sonynak. Ehelyett saját, korábban már jól bejáratott eseményeiket választják a PlayStation 5 bemutatására. A magazin szerint egy, a következő hónapban esedékes PlayStation Meeting lehet az első állomása ennek.

A döntés mögött egyébként az is állhat, hogy az ESA szervezte E3 jó ideje komoly identitásválsággal küzd. Ennek a SIE Worldwide Studios nemrég leköszönt elnöke, Shawn Layden tavaly hangot is adott, így nem kizárt, hogy amíg a szervezők nem alakítják át az E3-at, addig a Sony egyébként sem tér vissza a kiállításra, ami azért elég komoly presztízsveszteség lenne az ESA-nak.

A magazin azt is megemlíti, hogy információik szerint az Xbox-csapat is úgy készül a showra, hogy a Sony idén is távol marad attól.

Az idei E3-at június 9-11. között rendezik meg.

21.
21.
Darksiders84
#19: Szerintem is így lesz! Végre van mit várni nem is kicsit. Mondjuk lesz minden hónapban nyárig nagy cím és ősszel meg már szezon megint csak bőven lesz móka csak legyen pénz főleg év végén.
20.
20.
Marcus88
#19: HZD2 esélyes szerintem,novemberbe már 3 és fél éve hogy kijött az első rész.
Az alapok megvannak,ennyi idő alatt össze rakhatták a folytatást!
19.
19.
Ps fanboy
#17: Hát szerintem ennyi "hallgatás" után nagyon oda akarnak majd b@szni, főleg az új gép miatt is. És ennyi idő után már a hülyének is kikristályosodott, hogy az ilyesmi nem megy ütős játékok nélkül. Szóval amit írsz az egy nagyon is valós forgatókönyv.
18.
18.
Marcus88
#17: Túl nagy a csend játékok terén!
17.
17.
Yanez
#16: Úgy érzem valami ütős bejelentés lesz tőlük, ha nem is az E3-on. Értem ezalatt, hogy lehet egyszerre mindet a pofánkba tolnak, ergo egyszercsak teljes pompájában fogják felfedni a ps5-t, minden specifikációval és bemutatnak hozzá vagy 2-3 exet, amitől ott helyben befosunk. Lehet nem így lesz, de jó lenne. :)
16.
16.
delphijos
Ha nem semmi extra, akkor végül is megértem. Most minek mutogassák a semmit, vagy olyanokat amiket már láttunk vagy nem túl érdekes ? Szerintem nem feltétlenül kell minden áron “show-t csinálni”
15.
15.
Őrnagy
#14: A Microsoft nem véletlen vásárolt fel tököm tudja mennyi játékfejlesztő céget. Első lépés: Gears. Második lépés: Halo. Úgy néz ki, belátják, hogy kellenek az exkluzív címek. Csak ők Microsoft exkluzív játékot készítenek.
12.
12.
Formula1fanatic
Talán megint lesz egy nagyobb ugrás a "valóság szimulátorokban" (AAA), mert a mostaniak már elég hányadéknak érződnek technikailag, közben a játék részük is egy nagy nulla ebben a szegmensben, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. biztos lesz vagy 250k a konzol kezdő magyar ára :D
11.
11.
Duken
#1: He he! Sarcasm off...:D
10.
10.
Marcus88
Nagyon kíváncsi lennék mit főznek a sony boszorkánykonyháján.
Már 2 éve kúrva nagy csend van.
És azt sem hiszem el,mikor mondták,hogy nincs mit mutatniuk!
5.
5.
Animejetix
#4: Te nem vagy normális... Játékok miatt? Pfff....
4.
4.
Yanez
#2: Mindenkinek megvannak a maga bogarai. Nagy hülyeség és most sokan leszólnak emiatt, de én pl játékok miatt veszek konzolt.
3.
3.
Obi Wan Kenobi
#1: Ez elég nevetséges, de oké :D
2.
2.
Tam
#1 Azért vettél X-et, mert a Sony nem ment az E3-ra? :D
1.
1.
Peat7599
Elmennek a j*b**ös pi***ba, ezért is vettem XOX-t és a következő is box lesz# kihagyja én is kihagyom! Csalódtam a hozzá állásukban..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...