E3 2020: A Sony idén is kihagyja az expót?

A Video Games Chronicle készített egy elemzést, amiben részben arra keresik a választ a szerkesztők, hogy mikor is mutatkozhat be hivatalosan a PlayStation 5. Nagyon úgy néz ki, hogy nem az E3-on.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#21
#19: Szerintem is így lesz! Végre van mit várni nem is kicsit. Mondjuk lesz minden hónapban nyárig nagy cím és ősszel meg már szezon megint csak bőven lesz móka csak legyen pénz főleg év végén.
#20
#19: HZD2 esélyes szerintem,novemberbe már 3 és fél éve hogy kijött az első rész.
Az alapok megvannak,ennyi idő alatt össze rakhatták a folytatást!
#19
#17: Hát szerintem ennyi "hallgatás" után nagyon oda akarnak majd b@szni, főleg az új gép miatt is. És ennyi idő után már a hülyének is kikristályosodott, hogy az ilyesmi nem megy ütős játékok nélkül. Szóval amit írsz az egy nagyon is valós forgatókönyv.
#18
#17: Túl nagy a csend játékok terén!
#17
YanezModerátor
#16: Úgy érzem valami ütős bejelentés lesz tőlük, ha nem is az E3-on. Értem ezalatt, hogy lehet egyszerre mindet a pofánkba tolnak, ergo egyszercsak teljes pompájában fogják felfedni a ps5-t, minden specifikációval és bemutatnak hozzá vagy 2-3 exet, amitől ott helyben befosunk. Lehet nem így lesz, de jó lenne. :)
#16
Ha nem semmi extra, akkor végül is megértem. Most minek mutogassák a semmit, vagy olyanokat amiket már láttunk vagy nem túl érdekes ? Szerintem nem feltétlenül kell minden áron “show-t csinálni”
#15
#14: A Microsoft nem véletlen vásárolt fel tököm tudja mennyi játékfejlesztő céget. Első lépés: Gears. Második lépés: Halo. Úgy néz ki, belátják, hogy kellenek az exkluzív címek. Csak ők Microsoft exkluzív játékot készítenek.
#14
#13: Szerintem ennyi biztos nem lesz a gép viszont lesz döbbenet remélhetőleg a játékok terén is főleg hogy már emlegetik az indulásnál várható exkluzív címeket amit az Xbox megint lesz@r. Engem nem igazán érdekel még hogy pontosan milyen lesz a gép tudása inkább ahogy írtad essen le az állunk hogy egyből akarjunk venni annyira hatásos legyen. Remélem nem új Killzone lesz amivel indul.
#13
12#
Egye fene legyen 250.000.- de akkor essen le az àllunk tőle, meg a rà kèszìtett jàtèkoktòl is.
#12
Talán megint lesz egy nagyobb ugrás a "valóság szimulátorokban" (AAA), mert a mostaniak már elég hányadéknak érződnek technikailag, közben a játék részük is egy nagy nulla ebben a szegmensben, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. biztos lesz vagy 250k a konzol kezdő magyar ára :D
#11
#1: He he! Sarcasm off...:D
#10
Nagyon kíváncsi lennék mit főznek a sony boszorkánykonyháján.
Már 2 éve kúrva nagy csend van.
És azt sem hiszem el,mikor mondták,hogy nincs mit mutatniuk!
#9
Arra azért kíváncsi leszek, hogy egy esetleges nagyon pozitív ps5-ös konzol teszt/játékos vélemény esetén mennyien fogják félretenni a Sony fòbiájukat a jövőre nézve.
#8
1#
Te kis önsorsrontó gamer. :)
Viccelek ám!
#7
#6: Képzeld a tv-m se lesz következő alkalommal Sony..:D:D:D
Te kis Csacsi..:D
#5
#4: Te nem vagy normális... Játékok miatt? Pfff....
#4
YanezModerátor
#2: Mindenkinek megvannak a maga bogarai. Nagy hülyeség és most sokan leszólnak emiatt, de én pl játékok miatt veszek konzolt.
#3
#1: Ez elég nevetséges, de oké :D
#2
Tam
#1 Azért vettél X-et, mert a Sony nem ment az E3-ra? :D