Cyberpunk 2077 - traileren a PS1-es demake

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Persze a projekt aligha fog valódi, PlayStation 1-en játszható címként megvalósulni, de a PS4-es Dreams segítségével alkotott Cyberpunk 1997 még így is sok rajongó számára lehet érdekes.

Bearly Regal ötlete eredetileg azt a kérdést járta körül, hogy miként festene a CD Projekt RED idén érkező játéka a PlayStation 1-es érában. Kezdetben csak a 2018 augusztusában bemutatott hivatalos trailer leegyszerűsített verzióját nézhettük meg, de mostanra már kezd formát ölteni a játék, és a régi GTA-szériára hajazó felülnézetes autókázásba is belekóstolhatunk.

A Cyberpunk 1997 hivatalosan kizárólag a Dreamsből lesz elérhető, a megjelenési dátum viszont egyelőre nem ismert, a készítő ugyanis szeretne addig várni a rajttal, míg nem érzi teljesen tökéletesnek az eredményt.

5.
5.
Matt8888
#4: Ez való igaz, de gondolom az élmény kedvéért van így, de ha megnézed az egyes ún. "assets"eket akkor látszik, hogy modern könyezetben lettek retro feelingben fejlesztve
3.
3.
Matt8888
#2: (Ha netán valakit mélyebben is érdekel akkor itt olvashat többet a témáról.)
2.
2.
Matt8888
Érdekesnek tartom, hogy a "use" interakció nem volt bemutatva legalább egy példával. Lehet, hogy nincs lescriptelve(?) még.

Amúgy ha már itt tartunk, akkor (én személy szerint) szívesen látnám és játszanám az annoi Duke Nukem Forever 2001-es verzióját.

De gyanítom, hogy ez már csak egy ábránd marad
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...