Ruben Fleischer rendezheti az Uncharted-filmet?

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Miután a hónap elején Travis Knight kifarolt Nathan Drake kalandjainak a megfilmesítéséből, a Sony teljes gőzerővel nekiállt új rendezőt keresni a helyére. Úgy fest, kiszemelték az ideális jelöltet.

Pár hete Travis Knight, vagyis az Uncharted-film hatodik rendezőjelöltje is magára hagyta a projektet, ezzel pedig a 2020 decemberére tervezett premiernek is garantáltan búcsút mondhatunk. A filmet viszont mindenképpen szeretné leforgatni a Sony, így már meg is kezdődtek a találgatások, hogy vajon ki jöhet Knight helyére.

A legfrissebb értesülések szerint a Sony Ruben Fleischert, a Zombieland: Double Tap és a Tom Hardy főszereplésével készült Venom rendezőjét szemelte ki a posztra. A szereplők kapcsán némileg kisebb a jövés-menés, a jelenlegi felállás szerint az új Spider-Man-filmek sztárja, Tom Holland kapja a főszerepet, míg Mark Wahlberg alakíthatja majd Sully karakterét.

9.
9.
Zelgadis187
Inkább felejtenék el az egészet.
7.
7.
Őrnagy
Marky Mark egyszerűen minden szerepre ideális, komolyan!
6.
6.
KopyAti
5.
5.
Yanez
#2: Zombieland 2 jó volt, de voltak benne szarságok, amelyek túl komolytalanná tették. Az első részben a mérték tökéletes volt. Azért a második is tetszett, annak ellenére, hogy túl hálivúdos lett.
4.
4.
#3: Még igy is jobb, mint egy Midway vagy bármi egyéb amit a stúdiók ránk köpnek.
Persze a horror-komédia kategóriában nem ér fel az idei Ready or Not-hoz például, de akkor is, legalább valami stilusa van.
3.
3.
Macifasz
Csak azt ne. A Venomnak a címét és a karakter külsejét leszámítva semmi köze nem volt a karakterhez, valamint a Zombieland 2 is borzalmasan gyenge lett az első részhez képest. Remélem kamu hír vagy ha nem, akkor hamar lelép ő is.
2.
2.
A Zombieland 2 szerintem remek kis mozi lett, hatalmas zseni ez az ember valahol.
Aztán időről időre fogja magát és tipikus stúdió csicskaként, a szabályokat jól betartva beáll tisztes iparosnak.

Én ezt az Uncharted filmet alapból se várom, ha meg ő vállalja el, akkor nálam az nagy minusz tőle.
1.
1.
Matt8888
Várjuk még ezt ki, ahogy szoktuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...