Frissítve: Jelenleg nem kapható a Steamen a GTA IV

A Grand Theft Auto IV steames adatlapját ugyan még megtalálhatjuk, ám a vásárlási felület tegnap óta inaktív. Egyelőre még rejtély, hogy mi állhat a jelenség mögött, több valószínű magyarázat is felmerülhet.

Kommentek

#13
Francba a license-kel és társaival. Annó ha ezt így csinálták, szerintem úgy is kellene maradjon. Egyik kedvenc GTA jatékokom.
#12
Más játékokból is kiszedték pillanatok alatt a GFWL-t, úgylátszik a rockstar-nak magasra dobták ezt a labdát.
#11
#10: igen, a szkeccseik általában nagyon jók, érződik rajtuk hogy legalább 1 embernek a csapatban nagy érzéke van a komédiához.
a véleményezések viszont általában kimerülnek fanboy szintű fröcsögésben, bár azok közül is csináltak jobbakat.
amit viszont nem vagyok hajlandó elfogadni, azok az utóbbi időben elterjed 'sit-down review'-jai: a leggyengébb részeit ötvözik az egész csatornájuknak
#10
#9: Nagyon bírom ezeket a full Trash sztorikat, amiket csinálnak. Persze, nagy része ciki, de van olyan, amin befosol. Max Payne eleje?

https://www.youtube.com/watch?v=VG9A4tbHbbw

Aki még ezeken egyet sem röhögött, az nem ember.
#9
SLi
#8: Angry Joe olyan mintha megtestesülne ahogy egy Kotaku szerkesztő elképzel egy gaming youtubert, tömény cringe
#8
Biztos jön a roksztár sobba a GTA IV Corporate Commander vs Angry Joe Edition.
#7
#6: És amilyen graf modok vannak hozzá beszarás.

Mondjuk a rokksztárt se értem ám ezer éve halott a live rendszer pc-n most tűnt csak fel nekik? Érdekes.
#6
Imadom ezt a jatekot, most nem reg vittem vegig ujra, es fantasztikus, a nagyvarosi hangulatotmeg mindig ez a jatek adja vissza a legjobb an.
#5
"A hibát pedig a jelek szerint nem a zenéknél, hanem a Games for Windows Live háza táján kell keresni. A stúdió egyik embere elmondta, hogy a GTA 4-t kifejezetten erre a platformra fejlesztették, csakhogy a Windows azóta már leállt a GFWL támogatásával, így új kulcsokat sem tudnak gyártani, márpedig azokra szükségük lenne a játék további értékesítéséhez. Szóval egyelőre sajnos nem lehet megvenni a GTA 4-t PC-re, de a Rockstar megnyugtatott mindenkit, hogy már dolgoznak valamilyen megoldáson."

Na még a végén csak kiszedik belőle az ótvart
#4
#3: Így van meg a bioshock és a bulletstorm is.
Az utóbbit még némi gányolással működésre lehet bírni a bioshock viszont teljesen felejtős.
Van rajta valami geci védelem is.
Win7 óta fel se lehet tenni.
#3
#2: De nem csak ebből, talán egy fél maréknyi játékból, ha kiszedték.
#2
#1: Liveot nem szedik ki nem akarnak ezek semmit se
#1
A GFWL-t már rég ki kellett volna patchalni a szarba az összes játékból, ami annó azzal jelent meg.

Ami meg a licencek lejártát illeti, pontosan ez az, amiért szeretem a dobozos kiadásokat. Feltelepítem az eredeti játékot, letiltom a frissítést és még akkor is úgy játszhatom végig, ahogy az isten megteremtette, ha már mindenhez lejárt az összes licenc.

Azt viszont kétlem, hogy a Rockstar kivonulna a Steam-ről. Legalábbis így. Ha nagyon ki akarna, szerintem már az RDR2 sem jelent volna meg oda. Ez a játék már ahhoz sem annyira releváns, hogy a játékosok reakcióit tesztelje vele. Arra szerintem a GTA 5 jobb lenne.