Minecraft - irány Roxfort!

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 13.
  • Letöltés
Link másolása
Négyévnyi intenzív fejlesztés után végre a megjelenéshez közelít a Minecraft School of Witchcraft and Wizardry címre keresztelt Minecraft-mod, mely lényegében egy, a varázslók univerzumában játszódó RPG lesz.

A friss előzetesen szereplő rajongói modban Harry Potter világát ismerhetjük meg testközelből; bejárhatjuk majd az egész Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolát, az Abszol út kereskedéseit, Roxmorts hófedte kocsmáit és még az Azkabant is.

A mod ráadásul nem merül ki pusztán a felfedezés adta lehetőségekben, ugyanis a játék egy különálló RPG-ként is képes lesz megállni a lábán, harcolhatunk szörnyekkel, gonosz varázslókkal, dementorokkal, és még varázslatos fejtörők is várnak majd ránk.

A The Floo Network fiatal fejlesztői remélik, hogy a térképet még a hónap során elérhetővé tudják tenni minden Minecraft-játékos számára teljesen ingyen. A projektről további részleteket a hivatalos Patreon-oldalukon találhattok, ahol adott esetben még támogatni is tudjátok a fejlesztést.

1.
1.
markoci555
röhej hogy szimpla térképért és pár skinért elkérnek ezer forintokat, jól lehúzva a gyerekek szüleit, ez meg valami elképesztően jól összerakott dolognak tűnik, és még pénzt se kérnek érte
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...