Magyar fejlesztésű FMV-játék a Hijacker Jack

Androidra már megjelent, és hamarosan iOS-re is megérkezik a Hijacker Jack, amely a magyar illetőségű New IDEA Games legújabb fejlesztése. A játék valódi filmfelvételeket vonultat fel, amiket valós időben irányíthatunk.

A SOV és a SOV II után új játékkal rukkolt elő a magyar New IDEA Games. A Hijacker Jack is egy FMV-alapú játék, vagyis a körítésről valódi videofelvételek gondoskodnak, amelyeket valós időben irányíthatunk.

A magyar nyelven is játszható fejlesztés egyelőre csak Androidra érhető el (ott több mint 75 ezer letöltésnél jár), 2020 második negyedévében viszont iOS-re is kijön, továbbá más platformokkal is számolnak a srácok.

A Hijacker Jack Halla Viktor, a New IDEA alapítójának egyszemélyes projektjéből nőtte ki magát, a videófelvételekhez szükséges forgatási munkálatok négy helyszínen - a Fülöp-szigeteken, Máltán, Angliában és Magyarországon - zajlottak, amelyek során profi színészek, kaszkadőrök és speciális effektekkel foglalkozó szakemberek is együttműködtek a csapattal. 

A játék során a döntéseink befolyásolják a játékmenetet és a főszereplő fejlődését, ezenkívül közelharc, lövöldözés, parkouros menekülés és autósüldözés is vár ránk. A történetnek négy különböző befejezése van, és Jack történetét meséli el, aki egyik napról a másikra válik dúsgazdag influenszerré, amikor is az élete veszélybe kerül.

4 komment - szólj hozzá!