A Sony megerősítette, nem lesz ott az idei E3-on

Igaznak bizonyultak a múlt heti pletykák, a Sony ugyanis tegnap hivatalosan is megerősítette, hogy a tavalyi után az idei E3-tól is távol maradnak. A kiadott közleményük szerint más utat választanak a PS5 bemutatásához.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#23
#21: Pedig hónapok óta kerested a VIP jegyet a Sony prezentációra... :)
#22
#21: :D
#21
Én is meg tudom már erősíteni, hogy nem leszek kint e3-on.
#20
#17: Néha jól esik betrollkodni! xD
#18
Én is kicsit sajnálom hogy nem lesznek ott az E3-on, de annyira nagy jelentősége szerintem már nem biztos,hogy van,mivel ha példának felhozzuk a Nintendo Switchet, amely ha nem csal az emlékezetem egy Youtube videóban lett bemutatva, és jelenleg ott tartunk, hogy az egyik leggyorsabban fogyó konzolok egyike.
#17
#11: LoL
Néha tényleg eszméletlen, miket tudsz írni xD
#16
#14: Még 1-2 év és már az E3 se megy az E3-ra.
#15
#13: Mondjuk ha a negatív kommenteket akarják elkerülni, szerintem rosszul csinálják... :) Elég sok negatív komment van azzal kapcsolatban, hogy "mi az anyjukért nem mondanak semmit? Biztos szar lesz!".

Abban, hogy tudatos visszatartásról lehet szó, a konkurencia miatt lehet valami. Az biztos, hogy nagyon kíváncsi vagyok. A teljesítményt igazából le is szarom, mert a 9 tflopsból is többet hoznának (ha igaz. de kétlem, hogy ekkora különbség lenne majd a kettő között) ki az exeik esetén mint a multiplatform címek a 12 tflopsból. És ha lesz félgen konzol megint, azt se bánom személy szerint. Részemről a vásárlást a játékok befolyásolják, legyen az Atari, Sony, MS vagy Nintendo. Ezekre vagyok kiváncsi főleg. :)
#14
#12: Egyet értek,én sem szeretem ezeket a hosszú showkat!
Amúgy mindegy hol és mikor mutatják be úgy is eljut hozzánk élőbe a bemutató.
Nem 20 évvel ezelőtt vagyunk,hogy egy gamer újságból értesültek az emberek a dolgokról.
#13
Kawada!
Èrtem amit ìrtàl, meg meg is èrtem azokat aki csalòdottak.
Mivel mèg kb 10-hònap hàtravan (?) az ùj konzol piacra kerülèsèig, ìgy szerintem nem vagyunk semmiről lemaradva. Inkàbb türelmetlenek vagyunk mi gamerek. Lehet azt is el szeretnèk kerülni a Sony-nàl, hogy a fòrumokon a kevèske informàciòk alapjàn negatìv kommentek lepjèk el az internetet, ìgy inkàbb nem mondanak semmit. Stratègia alapjàn jò döntès is lehet a konzol infòinak tovàbbi elhallgatàsa, figyelembe vève a konkurens csapat ezirànyù ellentètes tènykedèsèt.
#11
Bár sajnálom mert szerettem a sony E3-as show-it, üzleti szempontból tökéletesen egyetértek. Mióta nincsenek ott, unalmas szinte az egész. Megértem hogy nem akarnak ingyen reklámot amiért még fizetnének is és ingyen közönséget a konkurenciának. Hiszen ha a ott lennének, az xbox és nintendo körül is nagyobb lenne a felhajtás. Álljon csak mindenki a saját sarkára. Ne a sony farvízén evickéljenek.
#10
#8: Itt valami kitöröltem... Azt akartam még, hogy független attól, hogy az e3 is inkább egy finggal felfújt lufi lassan.
#9
Nekem nagyon szimpatikus a SONY hozzáállása! Nem nyomják fullba a marketinget, ha nem muszáj. És legyünk őszinték nekik már annyira nem is kell. Ha bármilyen info akárhol megjelenik az új konzolról arra az egész világ úgy is oda figyel, köszönhetően annak, hogy az előző generációban rászolgáltak erre a figyelemre. Nem dobálóznak nagy szavakkal és nem ígérnie (egyelőre) semmit.

Ettől függetlenül azért várjuk a bejelentést és a megjelenést. Úgy is utána dől el, hogy jó-e a konzol vagy sem.
#8
#3: Számomra alapvetően mindegy a körítés. Ha játékokat 20 perces state pf play-ek keretében mutatnak be, nekem rendben van. De generációváltáskor azért el tudnék viselni egy frankó 1,5 órás prezit a masináról, tervekről, stb. És ha már a rajongókra/vásárlókra hivatkoznak, akkora azért ne menjünk el amellett, hogy szerintem elég sokan elvárnák tőlük az e3-as részvételt. Független
#7
A lényeg hogy a leleplezés üssön és pár exkluzív címet is mutassanak be Ps5-re. A madarak azt csiripelik hogy február második felében lehet a nagy bejelentés...
#6
Azért az is benne van a pakliban , hogy manapság bárhol jelentenek be valamit, ha fontos / érdekes úgyis elterjed. Régebben fontos volt egy ilyen show-n előjönni valamivel, ezeken hemzsegtek az újságírók, akik jól megírták ( ugye E3 nem elsősorban a közönségnek szól, nem olyan sokáig be se mehetett más ) De ma, ha egy romkocsmában csinál egy cég bejelentést, arról is van élő stream....

Persze nem a Sony-t akarom én mosdatni, franc tudja mi van a háttérben. Mindenesetre nem ez alapján ítélem meg a terméket. Ha szar lenne a ps5, hiába jelentenék be az E3-on..... :)
#5
Tavaly is ugyanezzel az indokkal hagyták ki a showt, azóta többet tudtunk meg nem hivatalos forrásokból mint tőlük, mindenki arra várt hogy majd decemberben a saját konferenciájukon majd mindenki elájul tőlük, nem így lett, aztán karácsony köré vártak valamit, abból se lett semmi, végül pedig a CESt emlegették ahol csak a logót leplezték le amiből gyakorlatilag az internet egyből viccet csinált. Valahol nem értem őket, közvetlenebb kapcsolatról beszélnek, de erre az E3 az egyik legjobb alkalom, de legalább a játékaikat betudnák mutatni. Lehet hogy a PS5 lesz a világ legjobb konzolja, de eddig ez egyáltalán nem látszik
#4
YanezModerátor
Mindegy mikor és hol, csak jó legyen ám!