Hónapokat csúszik a Marvel's Avengers

Szomorú hírrel szolgálhatunk a Marvel-rajongók számára, a Square Enix és a Crystal Dynamics ugyanis az imént bejelentette, hogy a tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg májusban a Bosszúállók-játék.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#8
#6: En meg az elejere emlekszem, hogy mik ezek a karakterek, hogy neznek ki? Amugy Kamala Khan se egy huu de nagy karakter, hogy vele akarjon mindenki jatszani. Lehetett volna masvalakit beletenni elsonek szerintem.
#7
Helyes! Inkább mint hogy félkészen adják ki!
#6
YanezModerátor
#5: Amit én olvastam és láttam videókat, ott pont hogy jól fogadta a többség, ergo szerintem még jobban is, mint amire számítottak. Ez több, mint egy hónapja volt, azóta lehet változott valami, de az is lehet én tudok rosszul valamit.
#5
#4: Nem gondolnám, hogy tele van buggal, vagyis nem csak ez. Egyszerűen ahhoz képest, hogy Marvel, senki nem rosált be tőle, szerintem nem ilyen fogadtatásra számítottak, kb egy 'meh'-szint amit kiváltott sokakból. Plusz ha a comic tematikát levesszük róla, a játék maga egy online, looter-shooter, azok meg sora esnek pofára most, gondolom próbálnak belenyúlni, már most elég tartalmat tenni bele, stb
#4
YanezModerátor
#3: Van olyan is, hogy fejlesztés közben jönnek rá, ezt jobban is meglehetne csinálni. Igaz itt már majdnem kész állapotban volt a játék. Szerintem tele van buggal, ezért kommunikálták ezt, bár "a játék polirozása" tudtommal ezt is jelentheti.
#3
#2: Ez oké, csak így ezek a nyilatkozatok úgy hangzanak, hogy eddig nem ilyen játékot akartak és ezért volt ez a határidő ( ezt se kívülről erőltették rájuk ) de majd most.... rájöttek hogy jó játékot akarnak....
#2
YanezModerátor
Sokkal jobb így, mintsem kiadják félkész állapotban, ahogyan azt annyian szokták.
#1
Kár, én sajnálom! De valahogy nem lepődőm meg :(