Késik a Final Fantasy VII Remake is

A Marvel's Avengers mellett a Square Enix egy másik nagyobb címe is késni fog, igaz, a Final Fantasy VII Remake rajongóit nem váratja meg túlzottan a kiadó. Az indok a szokásos.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
#10: És ez Square. Lesz dlc meg mikrotranzakcio is nyugi. Nem lepne meg ha a japán szinkron külön fizetős dlc lenne, eljátszotta már a kiado.
#11
#10: Az eredeti 60bol talán 10 óra a lényeg a többi random harc meg na most hova a faszomba induljak.
#10
#9: Miért? Mivel a remake bővített lesz, mondjuk az első rész lesz 30-35 óra ( az eredeti 60) és kerek egész lesz? Az eredeti ff7-ben is számtalan olyan rész volt ahol azt hittem na most már vége. No mindegy csak túl van ez is kicsit gondolva szerintem de no offense!:)
Én a mikrotranzakciokon és a grindelös lootolos játékok túlszaporodásán szoktam így felháborodni. No meg az ms üzletpolitikáján!xD
#9
#5: Nekem a FF kimaradt mindig is. Én nagyon várom ezt a remake-et, de személy szerint bottal se pöckölöm meg amíg nincs egyben az egész.
#8
#7: Szerintem lesz az minimum három.
#7
#6: Úgy tudtam csak két részben lesz nem? Csak mert úgy beszéltek mintha nemtom hány részre szabdalnák fel.
#6
#5: Ott a pont. És annyira azért nem nagy sztori hogy fel kelljen darabolni.
#5
#2: Én kurvára nem örülök neki pedig játszottam az alappal annyira hogy háromszor toltam ki...Gow lezáratlan de minden része kiadott egy teljes történetet. Itt meg ismerjük a történetet amit szétszabdalnak...
#4
#3: Csak aztán tényleg olyan tartalmas is legyen, ne pedig a Hitman sorsára jusson. Na az az epizodikus megoldás egy baromság volt.
#3
#1: Szerintem ezt az epizodikus kiadást nem teljesen így kell érteni, mint pl az általad említett Telltale féle játékok. Nem szabad egyből temetni, még sok információ lesz és remélem pozitív csalódást okoz neked is és nekem is.
#2
#1: Mert kb a játèk ugyanakkora lesz mint a teljes játèk csak jobban ki lesz bővitve aki meg játszott az alappal az mèg örül is neki ,mert jobban megismerheti ezt a világot. Elèg hülye a felfogásod.. ennyi erővel a god of warra is mondhatnád ez mert mèg azis lezáratlan...
#1
kit erdekel, ugy is epizodikus hulyeseg lesz mint a welltale fele ocskasagok, igy minek jatszana amugy is valaki amig nem egyben jelenik meg, foleg hogy lehet atomnagy szakadek lesz ket resz megjelenese kozott ha igy haladnak