Késik a Final Fantasy VII Remake is

A Marvel's Avengers mellett a Square Enix egy másik nagyobb címe is késni fog, igaz, a Final Fantasy VII Remake rajongóit nem váratja meg túlzottan a kiadó. Az indok a szokásos.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
#10: És ez Square. Lesz dlc meg mikrotranzakcio is nyugi. Nem lepne meg ha a japán szinkron külön fizetős dlc lenne, eljátszotta már a kiado.
#11
#10: Az eredeti 60bol talán 10 óra a lényeg a többi random harc meg na most hova a faszomba induljak.
#10
#9: Miért? Mivel a remake bővített lesz, mondjuk az első rész lesz 30-35 óra ( az eredeti 60) és kerek egész lesz? Az eredeti ff7-ben is számtalan olyan rész volt ahol azt hittem na most már vége. No mindegy csak túl van ez is kicsit gondolva szerintem de no offense!:)
Én a mikrotranzakciokon és a grindelös lootolos játékok túlszaporodásán szoktam így felháborodni. No meg az ms üzletpolitikáján!xD
#9
#5: Nekem a FF kimaradt mindig is. Én nagyon várom ezt a remake-et, de személy szerint bottal se pöckölöm meg amíg nincs egyben az egész.
#8
#7: Szerintem lesz az minimum három.
#7
#6: Úgy tudtam csak két részben lesz nem? Csak mert úgy beszéltek mintha nemtom hány részre szabdalnák fel.
#6
#5: Ott a pont. És annyira azért nem nagy sztori hogy fel kelljen darabolni.
#4
#3: Csak aztán tényleg olyan tartalmas is legyen, ne pedig a Hitman sorsára jusson. Na az az epizodikus megoldás egy baromság volt.
#2
#1: Mert kb a játèk ugyanakkora lesz mint a teljes játèk csak jobban ki lesz bővitve aki meg játszott az alappal az mèg örül is neki ,mert jobban megismerheti ezt a világot. Elèg hülye a felfogásod.. ennyi erővel a god of warra is mondhatnád ez mert mèg azis lezáratlan...